Dzisiaj Halloween, dziwny zwyczaj chodzenia po domach cukierek albo psikus u mbie na osiedlu się zrobił. W tamtym roku nie byłam przygotowana i nawet mnie to trochę denerwowalo a w tym roku obkupilam się w cukierki i czekam były już dwie słodkie małe czarownice nawet lekko się wzruszyłam jak jednym głosem powiedziały cukierek albo psikus ah te hormony ciążowe
reklama
Janka86
Fanka BB :)
Wiec jem.. Pierwszy chyba raz w zyciu regularnie!! Ja bym obejrzala Uprowadzona B-) Liam my loove!.. Ale moja szanowna dupa jest aktualnie przewozona na trasie Zywiec-Warszawa.. Wiec kicha.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja postraszyłam dzieciaki policją. Nie bawi mnie Halloween
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
anusiak13
A to przejezdzasz niedaleko mnie.Jaka trasa jedziesz?Przez BB i na S1 na Lodz/Warszawe?Wiec jem.. Pierwszy chyba raz w zyciu regularnie!! Ja bym obejrzala Uprowadzona B-) Liam my loove!.. Ale moja szanowna dupa jest aktualnie przewozona na trasie Zywiec-Warszawa.. Wiec kicha.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Janka86
Dokladnie ;-) Wlasnie jestem miedzy BB a Kato ;-)A to przejezdzasz niedaleko mnie.Jaka trasa jedziesz?Przez BB i na S1 na Lodz/Warszawe?
Bo nie jestesmy ale wiesz wolalabym wynik wyzszy niz to co mam.Jagi , uspokoilas się co do badań pappy? Bo ja mam prawie identyczne dostałam w sobotę ale mi napisali , że nie jestem w grupie ryzyka
Wysle Ci jutro mojej bratowej do porownania i miala jeszcze nizsze wartosci a corka zdrowa i ani razu nie mowila ze sie martwi
Ide dopiero 14.11 do mojego gin zobaczymy co powie.
U nas jest tak ze jak jest cos nie tak to dzwoni lekarz.Wiec jestek dobrej mysli i masz racje uspokoilam sie troche[emoji4][emoji9][emoji9]
Ciesze sie ze u Ciebie rowniez ok i tak Ci napisali[emoji173]
[emoji4][emoji4]To nastepnym razem zapraszam na soczek[emoji4]Jeszcze tylko Czestochowe przejechać i z górki[emoji4]
Często tędy przejażdzasz?[emoji4]
Dokladnie 10t0d mdlosci jako takie mi sie skonczyly.. Teraz to juz zostaly mi tylko takie "nagle ataki" jak nie zjem jak w zegarku
Dzisiaj Halloween, dziwny zwyczaj chodzenia po domach cukierek albo psikus u mbie na osiedlu się zrobił. W tamtym roku nie byłam przygotowana i nawet mnie to trochę denerwowalo a w tym roku obkupilam się w cukierki i czekam były już dwie słodkie małe czarownice nawet lekko się wzruszyłam jak jednym głosem powiedziały cukierek albo psikus ah te hormony ciążowe
Janka86
Ano kto wie zbyt rzadko, ale przynajmniej raz na 1,5 miesiaca. Ja oryginalnie z Milowki wiec rodzicow odwiedzam B-)
reklama
oluska88
Janka jeszcze do niedawno miałam tak samo z jedzeniem. Musiałam coś zjeść co dwie godziny bo inaczej mdłości mnie zabijaly. Dziś mam 10t5d i jest o tyle lepiej ze te mdłości pojawiają się dopiero w godzinach popołudniowych. A rano jest ok od obiadu się zaczyna. Mam nadzieję że powoli ustępują. Musimy przetrwać jeszcze może dwa tygodnie i będzie lepiej. Musi byc[emoji5]