Blondie
Fanka BB :)
Hej,
ale miałam wczoraj zajęty dzień, byłam na grzybach Coś tam nazbierałam, później trzeba było czyścić, później szybkie zakupy w galerii i kupiłam świetne jeansy z KIKa. Na gumce, z mega elastycznego materiału. super wygodne i ładne do tego a oprócz tego zaopatrzyłam się w wygodne botki, na mega promocji. Zadowolona jestem
ale miałam wczoraj zajęty dzień, byłam na grzybach Coś tam nazbierałam, później trzeba było czyścić, później szybkie zakupy w galerii i kupiłam świetne jeansy z KIKa. Na gumce, z mega elastycznego materiału. super wygodne i ładne do tego a oprócz tego zaopatrzyłam się w wygodne botki, na mega promocji. Zadowolona jestem
Bardzo możliwe, bo ja mam dzisiaj 13 tydzień 0 dni i od niedawna czuję się gorzej niż na początku. Wymiotuję albo naciąga mnie na praktycznie wszystko.Czy możliwe jest, żebym dopiero teraz została pokarana ciążowymi mdłościami? Dziś mam 12tc5dzień wg OM, a wczorajszy powrót spod Warszawy będę wspominać bardzo źle:/ wszystkie Orleny moje. Dzisiaj też musiałam oddać wmeczonego banana. Nie jadłam nic innego niż mąż i moja mama, więc małe ryzyko zatrucia, a temperatury też nie mam. Nie wiem co jest grane, ale mamy jutro gości, a ja nie mogę stać przy garach
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom