reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Hej,
ale miałam wczoraj zajęty dzień, byłam na grzybach :) Coś tam nazbierałam, później trzeba było czyścić, później szybkie zakupy w galerii i kupiłam świetne jeansy z KIKa. Na gumce, z mega elastycznego materiału. super wygodne i ładne do tego :) a oprócz tego zaopatrzyłam się w wygodne botki, na mega promocji. Zadowolona jestem :)

Czy możliwe jest, żebym dopiero teraz została pokarana ciążowymi mdłościami? Dziś mam 12tc5dzień wg OM, a wczorajszy powrót spod Warszawy będę wspominać bardzo źle:/ wszystkie Orleny moje. Dzisiaj też musiałam oddać wmeczonego banana. Nie jadłam nic innego niż mąż i moja mama, więc małe ryzyko zatrucia, a temperatury też nie mam. Nie wiem co jest grane, ale mamy jutro gości, a ja nie mogę stać przy garach

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo możliwe, bo ja mam dzisiaj 13 tydzień 0 dni i od niedawna czuję się gorzej niż na początku. Wymiotuję albo naciąga mnie na praktycznie wszystko.

reklama
Hej,
ale miałam wczoraj zajęty dzień, byłam na grzybach :) Coś tam nazbierałam, później trzeba było czyścić, później szybkie zakupy w galerii i kupiłam świetne jeansy z KIKa. Na gumce, z mega elastycznego materiału. super wygodne i ładne do tego :) a oprócz tego zaopatrzyłam się w wygodne botki, na mega promocji. Zadowolona jestem :)

Bardzo możliwe, bo ja mam dzisiaj 13 tydzień 0 dni i od niedawna czuję się gorzej niż na początku. Wymiotuję albo naciąga mnie na praktycznie wszystko.
To kik ma ciążowe rzeczy w ofercie? Nigdy tam nie kupowalam ale chyba czas sie wybrac[emoji16]

Dzisiaj sie zwazylam po 9 dniach diety i mam -2,20 kg mniej.Widze ze 5 posilkow zbilansowanych i daje rade.Ciesze sie ze nie rzucam sie na slodycze,smieciowe jedzenie,nie mam naoadu glodu.Oczywiscie moja jelitowka tez zrobila swoje:(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pauline - nie są ciążowe, ale są tak wygodne, a ja mam spory brzuszek jak na 13 tydzien i nigdzie nie uwieraja, mają wyzszyy stan, bardzo wygodne i mam jeszcze luz w nich, więc jak stwierdził mój TŻ - no to są przyszłościowe spodnie, bierz :D

Jagi - serio? O Boże, zazdroszczę. Chyba sama przejdę się do dietetyka, bo czuję się jak wieloryb. A to dopiero początek

Pauline - nie są ciążowe, ale są tak wygodne, a ja mam spory brzuszek jak na 13 tydzien i nigdzie nie uwieraja, mają wyzszyy stan, bardzo wygodne i mam jeszcze luz w nich, więc jak stwierdził mój TŻ - no to są przyszłościowe spodnie, bierz :D

Jagi - serio? O Boże, zazdroszczę. Chyba sama przejdę się do dietetyka, bo czuję się jak wieloryb. A to dopiero początek
Tez balam sie wejsc na wage bo wieczorami czulam sie jak foka:(
Ciesze sie bo jem naprawde bardzo zdrowo:)
Moge Ci wyslac moja rozpiske na @
Ja siedze w domu wiec jest mi latwiej pilnowac tych 5 posilkow.
Powiedzialam sobie ze zadbam o siebie i dziecko w tej ciazy i tego sie trzymam.
W poprzedniej sie przeprowadzalismy i cala ciaze trwal remont.Wiec nie mialam czasu wtedy:(
Smaruje sie 3x dziennie.Rano,popoludniu tez przelece sam brzuch i piersi a wieczorem calosc.
Kto zadba o mnie lepiej jak nie ja sama:)

Tez balam sie wejsc na wage bo wieczorami czulam sie jak foka:(
Ciesze sie bo jem naprawde bardzo zdrowo:)
Moge Ci wyslac moja rozpiske na @
Ja siedze w domu wiec jest mi latwiej pilnowac tych 5 posilkow.
Powiedzialam sobie ze zadbam o siebie i dziecko w tej ciazy i tego sie trzymam.
W poprzedniej sie przeprowadzalismy i cala ciaze trwal remont.Wiec nie mialam czasu wtedy:(
Smaruje sie 3x dziennie.Rano,popoludniu tez przelece sam brzuch i piersi a wieczorem calosc.
Kto zadba o mnie lepiej jak nie ja sama:)

Podziwiam, ja ze smarowaniem 2x dziennie mam problem. Nic mi sie nie chce calymi dniami. Najlepiej bym tylko gniła w łóżku. Wysyłałam Ci na pw maila, wiec jesli mozzesz to poproszę. Moze sprobowałabym o siebbie zadbać, bo później będę płakać w obie garści :(

Podziwiam, ja ze smarowaniem 2x dziennie mam problem. Nic mi sie nie chce calymi dniami. Najlepiej bym tylko gniła w łóżku. Wysyłałam Ci na pw maila, wiec jesli mozzesz to poproszę. Moze sprobowałabym o siebbie zadbać, bo później będę płakać w obie garści :(
Poloz sobie gdzies na widoku.Ja jak mialam w lazience to tez 1x byl problem
A tak rano wstaje smaruje na "pytaniu na sniadanie"potem w przerwie na kawke popoludniowa a potem lezac wieczorem juz w lozku.
Nie chowaj jej tylko na widoku:)
Jasne wysle Ci pierwszy tydzien.Jak Ci sie spodoba to pozniej drugi tydz.

Poloz sobie gdzies na widoku.Ja jak mialam w lazience to tez 1x byl problem
A tak rano wstaje smaruje na "pytaniu na sniadanie"potem w przerwie na kawke popoludniowa a potem lezac wieczorem juz w lozku.
Nie chowaj jej tylko na widoku:)
Jasne wysle Ci pierwszy tydzien.Jak Ci sie spodoba to pozniej drugi tydz.

Super Jagi 06 ja na razie czuje się mega zaniedbana, wszystkie kosmetyki mi śmierdzą więc smarowanie brzuszka odpada. Fajnie że dieta dziala , ja jeszcze mam problem z jedzeniem, zapachami i wymiotami. Żadne warzywa i nabial nie przejdzie...... :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super Jagi 06 ja na razie czuje się mega zaniedbana, wszystkie kosmetyki mi śmierdzą więc smarowanie brzuszka odpada. Fajnie że dieta dziala , ja jeszcze mam problem z jedzeniem, zapachami i wymiotami. Żadne warzywa i nabial nie przejdzie...... :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja znow musialam nad tym zapanowac.Mama jest u mnie czesto i mi dogadzala.Robila nam 2 daniowe obiady.Wiec korzystalam.Plus lezalam praktycznie od poaczatku.Wiedzialam ze pozniej moze sie zrobic tego problem.
Tym bardziej ze jak sobie pozwole to mam problem z dodatkowymi kg.

Do góry