Pauli_ne ale to jest balsam a nie olejek, tak? Bo ja kupiłam w rossmanie właśnie z tej samej serii (nawet opakowanie prawie identyczne) olejek i o ile super nawilża to muszę z nim leżeć pół h bo się tak wolno wchłania Chyba w takim razie zrobię drugie podejście do balsamu
Ja ze swojej strony Wam gorąco polecam poduszkę do spania dla kobiet ciężarnych. Boli mnie ostatnio kręgosłup i wczoraj kupiłam cebuszkę (zdjęcie poniżej) - po prostu rewelacja! Mega wygodnie się śpi, leży a nawet ogląda tv. Podtrzymuje kręgosłup podczas spania i wymusza spanie na lewym boku (wreszcie wygodna pozycja). Nawet mojemu mężowi się spodobała - mówi, że strasznie wygodna Jest wielofunkcyjna, potem można ją wykorzystać przy karmieniu dziecka, czy zabezpieczeniu, żeby się nie sturlało z łóżka czy kanapy. Fajna sprawa
Zobacz załącznik 780727
Tak. Balsam [emoji4]
Ja tez sie przymierzam do zakupu tej poduchy [emoji3] nie umiem spac na lewym boku a brzuch rosnie... do tej pory nie kupowalam nic ciazowego, balam sie ze zapesze, mimo 14 tyg dalej sie zastanawiam czy wszystko z dzidzia ok.
Jutro mam wizyte. Jak bedzie wszystko ok zabieram się za zakupy ciazowe [emoji4]