reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja wybieram się dzisiaj. Mam wizytę o 14 i już brzuch mnie boli z nerwów. Kończę właśnie 6tc i bardzo chciałabym już zobaczyć serduszko, szczególnie, że moja Pani doktor idzie na urlop i pewnie na kolejną wizytę poczekam z 2-3 tygodnie.

O 14 juz?Ale fajnie:)Daj znac co zobaczyl lekarz:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jagi będzie dobrze pisałam Ci że ja skrzepami leciałam i mam zdrową córkę:)

Ja chciałam umówić się na piątek będzie równo 6t0d z jednej strony bardzo chce bo brałam luteine w tym cyklu a z drugiej boje się że nie będzie serduszka i będę się martwić;/

Dziewczyny:) mogę dołączyć do majowych mam? 3 testy pozytywne jutro wyniki z bety i wszystko będzie jasne. MAm nadzieję, że nic się nie zmieni :))

Dziewczyny takie pytanie? Czy wam tez wypadaja mocniej wlosy? Mi leca garsciami :( jak tak dalej pojdzie to bede lysa :|

Dziewczyny takie pytanie? Czy wam tez wypadaja mocniej wlosy? Mi leca garsciami :( jak tak dalej pojdzie to bede lysa :|

Mi i tak lecą już od jakiegoś roku czasami więcej czasami mniej witaminy może jakieś musisz zacząć brać.

Dziewczyny mogę mieć propozycję?? Nie żebym się rządziła na dziale ale zazwyczaj jest taka zasada, że jak od Waszego ostatniego postu nie minęła godzina a nikt nie napisał to warto go edytować i dopisać jak się ma coś jeszcze do powiedzenia wtedy jest na forum przejrzyście:)

reklama
Mi i tak lecą już od jakiegoś roku czasami więcej czasami mniej witaminy może jakieś musisz zacząć brać.

Dziewczyny mogę mieć propozycję?? Nie żebym się rządziła na dziale ale zazwyczaj jest taka zasada, że jak od Waszego ostatniego postu nie minęła godzina a nikt nie napisał to warto go edytować i dopisać jak się ma coś jeszcze do powiedzenia wtedy jest na forum przejrzyście:)
Wybacz. Pewnie o mnie ci chodzi ale juz kombinowalam i za zadne skarby nie moge w aplikacji zacytowac wiecej niz jedna odpowiedź :( w przeglądarce moge a w aplikacji jak cytuje druga to pierwsza znika :(

Do góry