reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Wybacz. Pewnie o mnie ci chodzi ale juz kombinowalam i za zadne skarby nie moge w aplikacji zacytowac wiecej niz jedna odpowiedź :( w przeglądarce moge a w aplikacji jak cytuje druga to pierwsza znika :(

Luzzz wiesz to tak la wszystkich, może i rzeczywiście ja nie używam aplikacji a i wcześniej w ogóle jej nie było jak zaczynałam na forum swój byt:)

reklama
Dziewczyny takie pytanie? Czy wam tez wypadaja mocniej wlosy? Mi leca garsciami :( jak tak dalej pojdzie to bede lysa :|

Generalnie w ciąży mniej wypadają włosy. To jest sprawa hormonów. Nie wiem czy to się dzieje od samego początku czy w miarę upływu czasu ale generalnie mniej powinny wypadać.
Za to po ciąży lecą dużo szybciej bo nadrabiają zaległości. :)

Wybacz. Pewnie o mnie ci chodzi ale juz kombinowalam i za zadne skarby nie moge w aplikacji zacytowac wiecej niz jedna odpowiedź :( w przeglądarce moge a w aplikacji jak cytuje druga to pierwsza znika :(

Ja też mam z tym problem jak korzystam z aplikacji. Nie wiem czy tam jest taka funkcja a jeśli jest, to gdzie.

Pauli_ne, nie zawsze trzeba cytować :-), zwłaszcza jeśli odpowiadasz na pyt. post wyżej lub napiszesz do kogo piszesz :-).

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem ze nie musze ale jak chce zacytowac dwie lub wiecej odpowiedzi to przy pisaniu pierwszej zapominam komu drugiemu chcialam odpisac i co chcialam napisac[emoji14]w przeglądarce jest fajnie bo mozesz sobie zzaznaczyć wiecej odpowiedzi i dopiero pozniej odpowiedziec na wszystkie na raz :)

Wiem ze nie musze ale jak chce zacytowac dwie lub wiecej odpowiedzi to przy pisaniu pierwszej zapominam komu drugiemu chcialam odpisac i co chcialam napisac[emoji14]w przeglądarce jest fajnie bo mozesz sobie zzaznaczyć wiecej odpowiedzi i dopiero pozniej odpowiedziec na wszystkie na raz :)

Jestem chyba starą wyjadaczką nie umie się aplikacją obsługiwać hahahaha A nie zwracam honor zylcia dłużej jest na forum:p

Jagi będzie dobrze pisałam Ci że ja skrzepami leciałam i mam zdrową córkę:)

Ja chciałam umówić się na piątek będzie równo 6t0d z jednej strony bardzo chce bo brałam luteine w tym cyklu a z drugiej boje się że nie będzie serduszka i będę się martwić;/
Ja dzisiaj mam rownu 6tc i tez ciekawa jestem co zobaczę.Mialam na 12.09 bylby 7tc ale ze te brudzenie to postanowialam ze pojde wczesniej

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzisiaj mam rownu 6tc i tez ciekawa jestem co zobaczę.Mialam na 12.09 bylby 7tc ale ze te brudzenie to postanowialam ze pojde wczesniej

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
To ja czekam na relacje bo w piątek będę miała równo skończony 6 tydzień jak Ty dzisiaj i nie wiem czy dzisiaj dzwonić czy nie:p Na którą masz bo mi umnkeło??

Witam nowe majówki!!!!

Do góry