pinky sky
Fanka BB :)
Luzzz wiesz to tak la wszystkich, może i rzeczywiście ja nie używam aplikacji a i wcześniej w ogóle jej nie było jak zaczynałam na forum swój byt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny takie pytanie? Czy wam tez wypadaja mocniej wlosy? Mi leca garsciami jak tak dalej pojdzie to bede lysa :|
Wybacz. Pewnie o mnie ci chodzi ale juz kombinowalam i za zadne skarby nie moge w aplikacji zacytowac wiecej niz jedna odpowiedź w przeglądarce moge a w aplikacji jak cytuje druga to pierwsza znika
Korek, witamyDziewczyny mogę dołączyć do majowych mam? 3 testy pozytywne jutro wyniki z bety i wszystko będzie jasne. MAm nadzieję, że nic się nie zmieni )
Wiem ze nie musze ale jak chce zacytowac dwie lub wiecej odpowiedzi to przy pisaniu pierwszej zapominam komu drugiemu chcialam odpisac i co chcialam napisac[emoji14]w przeglądarce jest fajnie bo mozesz sobie zzaznaczyć wiecej odpowiedzi i dopiero pozniej odpowiedziec na wszystkie na razPauli_ne, nie zawsze trzeba cytować :-), zwłaszcza jeśli odpowiadasz na pyt. post wyżej lub napiszesz do kogo piszesz :-).
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem chyba starą wyjadaczką nie umie się aplikacją obsługiwać hahahaha A nie zwracam honor zylcia dłużej jest na forum
Ja dzisiaj mam rownu 6tc i tez ciekawa jestem co zobaczę.Mialam na 12.09 bylby 7tc ale ze te brudzenie to postanowialam ze pojde wczesniejJagi będzie dobrze pisałam Ci że ja skrzepami leciałam i mam zdrową córkę
Ja chciałam umówić się na piątek będzie równo 6t0d z jednej strony bardzo chce bo brałam luteine w tym cyklu a z drugiej boje się że nie będzie serduszka i będę się martwić;/
JasneTrzymamy kciuki za beteDziewczyny mogę dołączyć do majowych mam? 3 testy pozytywne jutro wyniki z bety i wszystko będzie jasne. MAm nadzieję, że nic się nie zmieni )
To ja czekam na relacje bo w piątek będę miała równo skończony 6 tydzień jak Ty dzisiaj i nie wiem czy dzisiaj dzwonić czy nie Na którą masz bo mi umnkeło??Ja dzisiaj mam rownu 6tc i tez ciekawa jestem co zobaczę.Mialam na 12.09 bylby 7tc ale ze te brudzenie to postanowialam ze pojde wczesniej
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom