reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja aplikację też średnio ogarniam [emoji3] zawsze na forach pisałam z laptopa ale odkąd dostałam nowy telefon od Męża już nie pamietam kiedy włączałam swojego laptopa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez pisze z telefonu i dopiero sie ucze tej aplikacji.Troche momentami nie kumam.Z kompa nie korzystam wogole chyba ze do pracy

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam jutro wizytę o 9.15. Boję się jak cholera, bo tydzień temu nic nie było widać. Na szczęście plamienia po duphastonie całkiem ustapily. Więc jestem pełna nadziei ze wszystko będzie dobrze. Dzisiaj mi po raz pierwszy zagrały hormony w sklepie- zachciało mi się płakać bez powodu, jaja jak berety[emoji3]

Ja mam jutro wizytę o 9.15. Boję się jak cholera, bo tydzień temu nic nie było widać. Na szczęście plamienia po duphastonie całkiem ustapily. Więc jestem pełna nadziei ze wszystko będzie dobrze. Dzisiaj mi po raz pierwszy zagrały hormony w sklepie- zachciało mi się płakać bez powodu, jaja jak berety[emoji3]
który tydzień dokładnie??

Ja wczoraj mialam nerwowy dzien, puscily mi nerwy w pracy i troche nakrzyczalam na jedna pracownice, pierwszy raz mi sie to zdarzyło, teraz trochę mi głupio...

Dzis nie wytrzymalam i powiedziałam mamie o ciazy. Wiecie jak zareagowała ? "No nareszcie" :D

Dziewczyny takie pytanie? Czy wam tez wypadaja mocniej wlosy? Mi leca garsciami :( jak tak dalej pojdzie to bede lysa :|

Niestety tak.[emoji53]

Korzystając z aplikacji i chcąc cytować nie klikajcie na tę strzałeczkę, a na cała wypowiedz, ona się zapamięta, a u góry pojawi się taki dymek konwersacji, później wystsrczy kliknąć na niego i zacytują się wszystkie wcześniej zapamiętane wypowiedzi. [emoji4]

A u mnie wieeeelka kupa! Pani doktor się pochorowała...oczywiście wszyscy zostali powiadomieni, poza mną, bo Pani która mnie rejestrowała nie zapisała mojego nr telefonu. Jestem zła. Znalazłam opiekę dla syna, jechałam 15 km zupełnie na darmo. Na szczęście Pani w przychodni zrobiło się głupio, że nikt mnie nie powiadomił i wcisnęła mnie na wizytę za tydzień. Mimo to mam jeszcze siedem dłuuuuugich dni czekania. [emoji53]

reklama
Do góry