reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

mi sie wydaje, ze nie ma co przekladac wzrostu w zyciu plodowym i potem :)
skoro gin mowi, ze ok to na pewno tak jest :)

Blondie ja bole miewam podobne co jakis czas, glownie po sprzataniu albo jak duzo leze. przyczyne co prawda znam - ucisk krazkow (?)/dyskow (?) miedzykregowych na nerw.
Mi pomaga po prostu poruszanie sie. ale fizjoterapeuta to na pewno swieetny pomysl :)
No ja wiem, że mam lordoze. Ale u nas są tacy lekarze, że lepiej się nie leczyc :D jak miałam złamane żebra to dopiero 3 lelarz to zauważył, po kilku latach, pozostali dwaj mówili, ze nic mi nie jest i sciemniaam. I z bólem kręgosłupa to samo.

Jutro idę na USG z NFZ i na echo serca! Pojutrze mam wizytę u kardiologa

reklama
Dziewczynki, melduje się ze szpitala :-( rano zauważyłam krew w sluzie, pojechałam na izbę i potraktowali mnie okropnie, że to nie poradnia, że mam się przyjąć do szpitala, a ja sama, Maz za granicą, synek ze mną, koleżanka z pracy ze mną przyjechała. Pojechałam do domu, spakowalam się i przyjęli mnie, na szczęście serduszko bije, ale muszę leżeć

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki, melduje się ze szpitala :-( rano zauważyłam krew w sluzie, pojechałam na izbę i potraktowali mnie okropnie, że to nie poradnia, że mam się przyjąć do szpitala, a ja sama, Maz za granicą, synek ze mną, koleżanka z pracy ze mną przyjechała. Pojechałam do domu, spakowalam się i przyjęli mnie, na szczęście serduszko bije, ale muszę leżeć

Zdrówka życzę. Dobrze, że z dzidzią ok. To najważniejsze. Odpoczywaj a mąż będzie musiał przejąć obowiązki. I będzie dobrze!

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

mayllach- będziesz teraz pod obserwacją, będzie dobrze, zobaczysz :)

Jagi- współczuje wirusówki. Pij dużo, nawadniaj się. Możesz sobie ugotować ryżu albo marchwianki. Będzie dobrze. Wymiotujesz jeszcze?

Dobra :) Jestem po badaniu usg. Było cudownie haha. Mały człowiek był rozbrykany bardzo, trudno było zrobić pomiary, no ale w końcu się udało. Z najważniejszych to NT 1,2 więc gitara :) Termin z usg to 6 maja. Dziecko ma 6 cm. Słyszałam serducho. Płci lekarz nie widział, albo nie chciał strzelać, zresztą nie dziwie się, że nie widział bo maluch skakał jak szalony :) Piękne ma nóżki i rączki, ssało kciuka, no cudownie po prostu:) Fotka w odpowiednim dziale zaraz się pojawi. I'm happy :)

mayllach- będziesz teraz pod obserwacją, będzie dobrze, zobaczysz :)

Jagi- współczuje wirusówki. Pij dużo, nawadniaj się. Możesz sobie ugotować ryżu albo marchwianki. Będzie dobrze. Wymiotujesz jeszcze?

Dobra :) Jestem po badaniu usg. Było cudownie haha. Mały człowiek był rozbrykany bardzo, trudno było zrobić pomiary, no ale w końcu się udało. Z najważniejszych to NT 1,2 więc gitara :) Termin z usg to 6 maja. Dziecko ma 6 cm. Słyszałam serducho. Płci lekarz nie widział, albo nie chciał strzelać, zresztą nie dziwie się, że nie widział bo maluch skakał jak szalony :) Piękne ma nóżki i rączki, ssało kciuka, no cudownie po prostu:) Fotka w odpowiednim dziale zaraz się pojawi. I'm happy :)
Super wieści! To musiał być cudowny widok.
Ja następne takie badanie dopiero w grudniu - połówkowe.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dadzi gratuluje i zazdroszczę [emoji6] ja dziś też mam wizytę o 17. Ale jeszcze nie będę miała genetycznego bo to dopiero 9t6d. Mam nadzieję zobaczyć maluszka choć na chwilkę [emoji5]

Witam wszystkie w ten pochmurny poranek :-) wczoraj czytałam o waszych problemach ze snem i chyba się zaraziłam, dzisiaj do 2 w nocy spać nie mogłam i tylko kręciłam się z boku na bok. Zazdroszczę oczywiście wszystkim dziewczynom pięknych widoków na usg, ja dopiero 4 listopada będę miała wizytę i się dowiem czy wszystko ok.
Mayllach- trzymam kciuki aby krwawienie ustalo i było wszystko ok, teraz łez i odpoczywaj:-)

blondie- pytałam o ten ból w okolicy pępka, powiedział, że to na pewno nie chodzi o dziecko, bo dziecko jest niżej. Że to mięśnie gładkie i aby dietę wzbogacić w magnez. Więc to nic poważnego.

Trzymam kciuki, aby wszystko było ok! Najważniejsze, ze teraz jestes pod opieka lekarzy. Trzymaj sie [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję dziewczynki kochane. Jak jechałam do szpitala to oczywiście czarne myśli w głowie, ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrze [emoji106]
Dadzi, super ze z dzidzia wszystko dobrze i że tak pięknie fikala :-)
Mi lekarka nic nie pokazała, tylko bicie serduszka na moment puściła i wszystko, w ogóle wredna baba taka, że szok [emoji44]

Do góry