Gosam
Fanka BB :)
Te trzy to rotwailerki, suczki. One są posluchane tylko, że uwielbiają się bawić i teraz boję się, żeby któraś nie skoczyla mi na brzuch lub nie przewróciła mnie. Nigdy z nimi nie było problemów. Natomiast z goldenka od samego początku. Miesiąc temu zagryzla kota z którym się wychowywała. Tamte go nie ruszyły, a ta go poprostu rozszarpała. Miałam wiele psów, ale tylko do niej nie mam zaufania. Ma już to coś w sobie. I to nie jest tak, że rasa jest spokojna itp itd bo każdy pies ma swój charakter tak samo jak człowiekNo popatrz, a na tego mojego nawet łańcuch nie działa, bo i tego próbowałam. To zerwał go na pół [emoji36] jest silny i strasznie uparty. To ja współczuję Tobie, że Masz takich trzech. Teraz zawsze muszę wychodzić z czymś w ręku w razie obrony. Chore to.jest!
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Mayallah zdrówka dla ciebie i maleństwa
Jagi w pierwszej ciąży też miałam jelitowke. Ja bym szła na twoim miejscu do lekarza. Dostaniesz leki, albo podłączą ci kroplowke
Byłam z małym na zakupach. Stoję przy kasie i jakieś stare babsko przede mną. No i sie kilka razy spojrzała i w pewnym momencie komentarz "taka młoda dziewczyna a już takie duże dziecko ma. Co to za czasy?" Z zasady nie dyskutuję z takimi ludźmi, więc ugryzłam się w język, ale takie teraz nerwy mam, że aż mi sie ryczeć chce [emoji21]
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom