reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
A co do psiakow, to ja mam labradora, 8 miesięcy, i ostatnio też mam same problemy z nią, ale może przez to ze ona chce się bawić a ja już nie mam czasu dla niej tyle, i ciągle nam ucieka, znajduje jakąś dziurę w w ogrodzeniu i ucieka, menda jedna, teraz za karę parę razy była na łańcuchu na dworze ale niczego ja to nie nauczyło, nie wiem jak ja oduczyc i jeszcze skacze na ludzi ale to z radości niż agresji, tylko że ubrania brudzi :-/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję dziewczynki kochane. Jak jechałam do szpitala to oczywiście czarne myśli w głowie, ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrze [emoji106]
Dadzi, super ze z dzidzia wszystko dobrze i że tak pięknie fikala :-)
Mi lekarka nic nie pokazała, tylko bicie serduszka na moment puściła i wszystko, w ogóle wredna baba taka, że szok [emoji44]

Będzie dobrze, odpoczywaj kochana :*

Dadzi - o dziękuję za info. Dobrze, ze to nicc niepokojącego :) no i gratuluję udanej wizyty! Super, że dzidziuś fikał i w ogole rozczulające, że ssał kciuka. O jej, aż się uśmiecham na samą myśl o takim widoku :) :)

Blondie szoook co za lekarze:crazy::crazy::crazy:

mayllah dobrze, ze z mlodzieza ok, lez, wypoczywaj, bedzie wszystko ok :)
niestety lekarz tez moze byc burak ostatni.
choc nie moge wyjsc ze zdumienia, ze lekarze KOBIETY nie pamietaja/nie chca pamietac, jak to bylo bedac w ciazy.

dadzi gratulacje :)

a ja sie biore za robote...
jestem na l4 z dobrych 6 tygodni, a za 1,5 tygodnia musze wrocic do pracy...
musze posiedziec przy kompie i podzialac w tematach :/

A co do psiakow, to ja mam labradora, 8 miesięcy, i ostatnio też mam same problemy z nią, ale może przez to ze ona chce się bawić a ja już nie mam czasu dla niej tyle, i ciągle nam ucieka, znajduje jakąś dziurę w w ogrodzeniu i ucieka, menda jedna, teraz za karę parę razy była na łańcuchu na dworze ale niczego ja to nie nauczyło, nie wiem jak ja oduczyc i jeszcze skacze na ludzi ale to z radości niż agresji, tylko że ubrania brudzi :-/

Ja mam labradora 5 letniego i one zawsze chcą się bawić, cieszą się ludźmi i lgną do nich. Mój potrzebuje naprawdę dużo uwagi, a jak się zdarza, że nie ma nikogo cały dzień, to jest wręcz obrażony i smutny, że musiał siedziec sam w domu. My swojego na łańcuchu nie trzymalismy, spi w domu. Jak jest ładna pogoda to siedzi w ciągu dnia na podwórku.
Jak oduczyć uciekania? Zadbaj o "załatanie" dziur w ogrodzeniu. To może pomóc :) jak mój miałby siedzieć na łańcuchu to chyba bym siedziała obok niego, to taki pieszczoch, że serce by mi pękło :)

Blondie, mój też śpi w domu, uwielbia się bawić, ale teraz z uwagi na ciąży, moje mdłości, wymioty, mniej uwagi mu poświęcalam, Maz nje ma kiedy zalatac dziur, bo wiecznie gdzieś wyjeżdża, mam nadzieję że się za to teraz weźmie, bo mnie to stresuje dosyć, to ucieknie i zmartwienie się

Dziewczynki, melduje się ze szpitala :-( rano zauważyłam krew w sluzie, pojechałam na izbę i potraktowali mnie okropnie, że to nie poradnia, że mam się przyjąć do szpitala, a ja sama, Maz za granicą, synek ze mną, koleżanka z pracy ze mną przyjechała. Pojechałam do domu, spakowalam się i przyjęli mnie, na szczęście serduszko bije, ale muszę leżeć

O jejku.Ja bym im dala poradnie:)
Odpoczywaj.Masz jakies leki?Jak sie czujesz?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

mayllach- będziesz teraz pod obserwacją, będzie dobrze, zobaczysz :)

Jagi- współczuje wirusówki. Pij dużo, nawadniaj się. Możesz sobie ugotować ryżu albo marchwianki. Będzie dobrze. Wymiotujesz jeszcze?

Dobra :) Jestem po badaniu usg. Było cudownie haha. Mały człowiek był rozbrykany bardzo, trudno było zrobić pomiary, no ale w końcu się udało. Z najważniejszych to NT 1,2 więc gitara :) Termin z usg to 6 maja. Dziecko ma 6 cm. Słyszałam serducho. Płci lekarz nie widział, albo nie chciał strzelać, zresztą nie dziwie się, że nie widział bo maluch skakał jak szalony :) Piękne ma nóżki i rączki, ssało kciuka, no cudownie po prostu:) Fotka w odpowiednim dziale zaraz się pojawi. I'm happy :)
Super!!!Mamy takie samo nt :)
Ciesze sie bo wiem jak czekalas na to badanie:)A pappa robilas przy okazji?

Juz nie bo nie mam czym Ale pic mi sie chce masakrycznie Ale co oprocz herbaty moge?Nic innego nie wchodzi..
Lamie mnie w kosciach strasznie.Bola mnie strasznie lydki i bola plecy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

tak, oddałam dziś krew na pappe. Ale lekarz po wymiarach usg stwierdził, że prawdopodobieństwo wady genetycznej jest znikome :)
Zdrowiej Jagi!!!

reklama
Do góry