beatajak13
Fanka BB :)
mayllah - zdrówka życzę wszystko będzie dobrze!! Trzymaj się :*
Dadzi - gratuluje i cieszę się, że wszystko dobrze z maluszkiem
Dadzi - gratuluje i cieszę się, że wszystko dobrze z maluszkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze, odpoczywaj kochana :*Dziękuję dziewczynki kochane. Jak jechałam do szpitala to oczywiście czarne myśli w głowie, ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrze [emoji106]
Dadzi, super ze z dzidzia wszystko dobrze i że tak pięknie fikala :-)
Mi lekarka nic nie pokazała, tylko bicie serduszka na moment puściła i wszystko, w ogóle wredna baba taka, że szok [emoji44]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam labradora 5 letniego i one zawsze chcą się bawić, cieszą się ludźmi i lgną do nich. Mój potrzebuje naprawdę dużo uwagi, a jak się zdarza, że nie ma nikogo cały dzień, to jest wręcz obrażony i smutny, że musiał siedziec sam w domu. My swojego na łańcuchu nie trzymalismy, spi w domu. Jak jest ładna pogoda to siedzi w ciągu dnia na podwórku.A co do psiakow, to ja mam labradora, 8 miesięcy, i ostatnio też mam same problemy z nią, ale może przez to ze ona chce się bawić a ja już nie mam czasu dla niej tyle, i ciągle nam ucieka, znajduje jakąś dziurę w w ogrodzeniu i ucieka, menda jedna, teraz za karę parę razy była na łańcuchu na dworze ale niczego ja to nie nauczyło, nie wiem jak ja oduczyc i jeszcze skacze na ludzi ale to z radości niż agresji, tylko że ubrania brudzi :-/
O jejku.Ja bym im dala poradnieDziewczynki, melduje się ze szpitala :-( rano zauważyłam krew w sluzie, pojechałam na izbę i potraktowali mnie okropnie, że to nie poradnia, że mam się przyjąć do szpitala, a ja sama, Maz za granicą, synek ze mną, koleżanka z pracy ze mną przyjechała. Pojechałam do domu, spakowalam się i przyjęli mnie, na szczęście serduszko bije, ale muszę leżeć
Super!!!Mamy takie samo ntmayllach- będziesz teraz pod obserwacją, będzie dobrze, zobaczysz
Jagi- współczuje wirusówki. Pij dużo, nawadniaj się. Możesz sobie ugotować ryżu albo marchwianki. Będzie dobrze. Wymiotujesz jeszcze?
Dobra Jestem po badaniu usg. Było cudownie haha. Mały człowiek był rozbrykany bardzo, trudno było zrobić pomiary, no ale w końcu się udało. Z najważniejszych to NT 1,2 więc gitara Termin z usg to 6 maja. Dziecko ma 6 cm. Słyszałam serducho. Płci lekarz nie widział, albo nie chciał strzelać, zresztą nie dziwie się, że nie widział bo maluch skakał jak szalony Piękne ma nóżki i rączki, ssało kciuka, no cudownie po prostu Fotka w odpowiednim dziale zaraz się pojawi. I'm happy