reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

Ja w h&m kupiłam superowe spodnie. Rurki ala biodrówki z podwyższonym stanem. Na mnie super wyglądają.
Sukienkę też kupiłam w h&m, ale jeszcze trochę muszę do niej urosnąć. Do tego rajstopy. Tyle mi wystarczy. Kurtkę kupiłam w h&m w lutym była na przecenie. Jeszcze chodzę w starej, bo 10kg od lutego zrzuciłam i z niedużym brzuszkiem i wiekszymi piersiami jeszcze się mieszcze, ale listopad/grudzień wskakuje w parke z h&m.

Jeśli chcecie to po wizycie wrzuce foto w spodniach z h&m.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Wrzuc foto w spodniach i sukienke koniecznie:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no właśnie wiem, że te spodnie z H&M są ok, też takie lubie. Jak dostanę kasiorę z tego przeklętego zusu to jadę na zakupy.

No właśnie, więc jak dyrka w ciąży to rozumie ;) chociaż moja pracuje, ale ma inny charakter pracy, nie jest z dziećmi w grupie przez 7 godzin :p
Dzwonilam do zusu.Dokumenty wplynely od pracodawcy ale nie ma jeszcze decyzji o wyplacie...Ale chyba mi wyplaca za dwa L4 za wrzesien i pazdziernik odrazu(mam do dzisiaj)

Ja w h&m kupiłam superowe spodnie. Rurki ala biodrówki z podwyższonym stanem. Na mnie super wyglądają.
Sukienkę też kupiłam w h&m, ale jeszcze trochę muszę do niej urosnąć. Do tego rajstopy. Tyle mi wystarczy. Kurtkę kupiłam w h&m w lutym była na przecenie. Jeszcze chodzę w starej, bo 10kg od lutego zrzuciłam i z niedużym brzuszkiem i wiekszymi piersiami jeszcze się mieszcze, ale listopad/grudzień wskakuje w parke z h&m.

Jeśli chcecie to po wizycie wrzuce foto w spodniach z h&m.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Spodnie na mama czy na normalnym dziale?:)

Ja mam spodnie ciążowe z h&m i sa fajne. Najbardziej lubię ciążowe ubrania z Next. Spodnie super jakość i tak szyte, w najnowsze kroje, że nie widać że to ciazowki. Uwielbiam je, zostały mi po ostatniej ciąży. Do kupię pewnie jeszcze jakieś z Next :)

Next polska ma stronę w necie jeśli nie macie u siebie sklepu stacjonarnego. Zresztą i tak największy wybór ubrań ciążowych jest z reguły na stronie.
Weszłam dla sprawdzenia na ich stronę ale uk i mają nadal super ciuchy, piękne sukienki, bluzki.... Chyba coś sobie dziś wybiorę :)

Ostatnia edycja:
hej, jestem tu nowa... mam problem...plamię... byłam półtorej tygodnia temu na wizycie prywatnie i dr zapisał mi luteinę na plamienia...powiedział że czasem tak bywa na początku ciąży że sie plami... że dopuki nie czuje bólu podbrzusza to na spokojnie... w pierwszej ciąży tego nie miałam dlatego tak mnie to martwi... czy któraś z was przez to przechodzi lub przechodziła...??

f2w33e5ex1mousqs.png

f2w3dqk3u6oy64gx.png

hej, jestem tu nowa... mam problem...plamię... byłam półtorej tygodnia temu na wizycie prywatnie i dr zapisał mi luteinę na plamienia...powiedział że czasem tak bywa na początku ciąży że sie plami... że dopuki nie czuje bólu podbrzusza to na spokojnie... w pierwszej ciąży tego nie miałam dlatego tak mnie to martwi... czy któraś z was przez to przechodzi lub przechodziła...??

f2w33e5ex1mousqs.png

f2w3dqk3u6oy64gx.png
Hej, witam :)
Ja plamiłam w ciąży ale było to jednorazowe i nie żywa krew. Tylko brunatny upław. Byłam na usg i stwierdzili, że wszystko ok tylko jakieś naczynko krwionośne pękło.
Plamisz żywą czerwoną krwią czy brudne uprawy?

f2w33e5ex1mousqs.png

f2w3dqk3u6oy64gx.png

Hej :-)
Ja jak zaczelam plamic na ciemno brązowo zgłosiłam sie do szpitala, leżałam tydzień na obserwacji, wyszłam tydzień temu, plamienie ustało, biore nadal luteine i tez nie miałam bóli. Wszystko jest ok :-)
Nie zamartwiaj sie za bardzo :*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, witam :)
Ja plamiłam w ciąży ale było to jednorazowe i nie żywa krew. Tylko brunatny upław. Byłam na usg i stwierdzili, że wszystko ok tylko jakieś naczynko krwionośne pękło.
Plamisz żywą czerwoną krwią czy brudne uprawy?
takie mieszane mam... jak byłam na badaniu to też tak miałam...lekarz powiedział że mam być spokojna, że z dzieckiem nic sie sie dzieje i że ciąża prawidłowa...

reklama

Ja dwa razy plamilam, brązowe upławy, ale to były pojedyncze "akcje". Raz w 9 i raz w 11 tc. Rownież dostałam Luteinę, 2 razy dziennie dopochwowo, oprócz tego Nospe działająca rozkurczowo. Wczoraj byłam na IP (11 tydzien), bo sie bardzo przestraszyłam, ze po raz drugi cos takiego sie stało i dowiedziałam sie, ze to najprawdopodobniej od nadżerki, o ktorej mi nikt wcześniej nie mówił. Wiec nie zamartwiaj sie na zapas, najlepiej bedzie jeśli sie szybko umówisz do lekarza, aby rozwiać wątpliwości. U mnie z maleństwem jest wszystko ok, przez ta nadżerke mega sie zdarzyć jeszcze takie plamienia u mnie.
W którym tc jestes?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry