reklama
Hej. Bylam w h&m, spodnie ciazowe 160 zl, masakra [emoji52] na allegro mozna juz dostac za 50 zl dzinsy ciążowe z pasem. Ktos zamawial ? Zastanawiam sie. http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6060457491
dadzi
Moderatorka
A zus ma na to 30 dni tak? więc na kasę można czekać...Ja powinnam dostać z wyrównaniem za wrzesień. Mam nadzieje, że stanie się to już nie długo bo zaraz zostanę bez kasy ;/Dzwonilam do zusu.Dokumenty wplynely od pracodawcy ale nie ma jeszcze decyzji o wyplacie...Ale chyba mi wyplaca za dwa L4 za wrzesien i pazdziernik odrazu(mam do dzisiaj)
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak Zus ma 30 dni...Ja nawet nie chce za pazdziernika ale za wrzesienA zus ma na to 30 dni tak? więc na kasę można czekać...Ja powinnam dostać z wyrównaniem za wrzesień. Mam nadzieje, że stanie się to już nie długo bo zaraz zostanę bez kasy ;/
Podobno nie czekaja az 30 dni zobaczymy.Dam Ci znac jak dostane i powiem ile czekalam.
FajneNiestety ja musze mierzyc.Hej. Bylam w h&m, spodnie ciazowe 160 zl, masakra [emoji52] na allegro mozna juz dostac za 50 zl dzinsy ciążowe z pasem. Ktos zamawial ? Zastanawiam sie. http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6060457491
Ja nie chce kupic uzywanych dlatego ze wiem po moich znajomycn ze jak kupia 1 czy 2 pary to cioraj dzien w dzien i same mowia ze na koniec sa juz szmaty.
Ale oczywiscie nie tyczy sie wszystkich uzywanych spodni.
Plamisz na brunatno?Zywia krwia?Jedz na ip badz do lekarza.Musisz duzo wypoczywac.Ja plamilam i jest ok ale tez dziewczyny tutaj plamily i niestety...hej, jestem tu nowa... mam problem...plamię... byłam półtorej tygodnia temu na wizycie prywatnie i dr zapisał mi luteinę na plamienia...powiedział że czasem tak bywa na początku ciąży że sie plami... że dopuki nie czuje bólu podbrzusza to na spokojnie... w pierwszej ciąży tego nie miałam dlatego tak mnie to martwi... czy któraś z was przez to przechodzi lub przechodziła...??
Bedziesz spokojna jak bedziesz po wizycie.Moze zwiekszy Ci dawke leku?
Załączniki
Powyżej obiecane foto spodni z h&m. Chyba trochę wyszczuplają :-)
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale fajne i wcale nie wygladaja na ciazowe.A pas gdzie siega?Super wygladaszPowyżej obiecane foto spodni z h&m. Chyba trochę wyszczuplają :-)
reklama