Hej, 1,5 tygodnia to już trochę trwa, moim zdaniem powinnaś pojechać na izbę przyjęć do szpitala choćby po to żeby się uspokoić. Ja miałam w śluzie tylko kilka kropel krwi i poczekałam do wizyty do mojego lekarza a on stwierdził, że nawet z niewielką nieprawidłowością ( a taką jest krwawienie nawet skąpe) nie ma co czekać i lepiej jechać do szpitala. Z plamieniem na pewno Cię przyjmą i upewnią się, że wszystko w porządku. Może rzeczywiście trzeba zwiększyć trochę dawkę leków.hej, jestem tu nowa... mam problem...plamię... byłam półtorej tygodnia temu na wizycie prywatnie i dr zapisał mi luteinę na plamienia...powiedział że czasem tak bywa na początku ciąży że sie plami... że dopuki nie czuje bólu podbrzusza to na spokojnie... w pierwszej ciąży tego nie miałam dlatego tak mnie to martwi... czy któraś z was przez to przechodzi lub przechodziła...??
reklama
anusiak13
Fanka BB :)
Świetne są!Powyżej obiecane foto spodni z h&m. Chyba trochę wyszczuplają :-)
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
zfieszak
Fanka BB :)
Ja PAPPA robię w środę, a wyniki ponoć mają być już następnego dnia, bo wtedy mam usg NT. Szybko.
Z ubrań kocham Orsay, kupiłam sobie ponczo ale co dalej w ciąży? Będę musiała poszukać. A, i zgadzam się, że rzeczy ciążowe są znacznie droższe od zwykłych.Masakra
Asia, bardzo ładne spodnie Zazdraszczam.
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Z ubrań kocham Orsay, kupiłam sobie ponczo ale co dalej w ciąży? Będę musiała poszukać. A, i zgadzam się, że rzeczy ciążowe są znacznie droższe od zwykłych.Masakra
Dziękuję. Pas zakrywa cały brzuszek.Ale fajne i wcale nie wygladaja na ciazowe.A pas gdzie siega?Super wygladasz
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robilam w czwartek. Wyniki maja byc za pare dni, maja dzwonic jak cos bedzie nie tak wiec mam nadzieje ze nie zadzwoniaJa PAPPA robię w środę, a wyniki ponoć mają być już następnego dnia, bo wtedy mam usg NT. Szybko.
Będzie dobrze! Nie ma się co stresować.ja jutro rano jadę na usg NT i oddać krew na Pappe. 8.40 mam wizytę. Na razie jestem spokojna ale rano wiem, że będzie stresik.
Ja z wizyty. Maluszek ma 8 cm, co odpowiada 14tc. Nie chciał buzi pokazać. Nie ma siusiaka, więc jest szansa na dziewczynę [emoji12]
Bedzie dobrze!!ja jutro rano jadę na usg NT i oddać krew na Pappe. 8.40 mam wizytę. Na razie jestem spokojna ale rano wiem, że będzie stresik.
reklama
Superdobrze bo zawsze to troche spokoju na najblizsze dniBędzie dobrze! Nie ma się co stresować.
Ja z wizyty. Maluszek ma 8 cm, co odpowiada 14tc. Nie chciał buzi pokazać. Nie ma siusiaka, więc jest szansa na dziewczynę [emoji12]