Gosam
Fanka BB :)
Oj z tymi terminami. Przy nadcisnieniu trzeba wyeliminować sól całkowicie. Moja córka ma zalecenie od kardiologa żeby dużo solić bo przy jej wadzie serca jest ważne żeby ciśnienie miała wyższe i zatrzymywała wodę w organizmieBylam po wyniki w laboratorium i przy okazji poszłam zarejestrować się do kardiologa. Najwczesniejszy termin na marzec. Hehehe pani z rejestracji wysłała mnie do pana, który dzisiaj przyjmował i zapisał mnie na echo serca 26 X, a wizyta u niego dzień pozniej. Na dzien dzisiejszy jego zapecenia to wyeliminować ze swojej kuchni sól. ALE CAŁKOWICIE!! przecież jak mozna jeść zupę bez soli, albo w ogóle cokolwiek bez soli? Chce mi się płakać
Ja mam problem z akceptacja swoich slabych ston i nie widze u siebie atutow jak widze te insta matki na dwa dni przed porodem wysprzatanym na blysk mieszkaniu,bez opuchlizny na twarzy,piekny makijaż z conajmniej 2 warstw.Wszystko zajeb... skompletowane.Nawet pielucha pasuje do smoczka to nie wiem czy ze mna jest cos nie tak czy one sa takie "sztuczne"
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma idealnych ludzi. Znam takie panie co wszystko idealnie na zdjęciach, a ich życie niestety odbiega od ideału. Ludzie teraz wszystko robią na pokaz. Masz wiele dobrych cech i mocnych stron tylko ty bardzoej skupiasz się na niedoskonałościach, które być może nie są takie złe
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom