reklama
Dziekuję za troskę[emoji11][emoji11]Moja bateria teraz przez forum pada po 14Wiecej nie wyciaga
Dobrej nocy
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego ja nosze zawsze powerbanka w torebce [emoji23]Dziekuję za troskę[emoji11][emoji11]Moja bateria teraz przez forum pada po 14Wiecej nie wyciaga
Dobrej nocy
Qurcze mam dwa w szufladzie na nie noszę chyba najwyzsza pora
Dziekuję[emoji173][emoji11][emoji11]Wiesz jak mi ulżylo?Jakby mi 10 lat ubyło naprawdę tyle stresu i nerwów mnie to dzisiaj kosztowało i całe te czekanie na badanie...Teraz ja będe trzymac kciuki za Wasze badania)[emoji110][emoji110]Jupi!!!! Jagi gratuluję!!! Hmmto na razie dwie potencjalne dziewczynki tzn u Ciebie raczej pewne umnie to dwie kreski widać Ale się cieszę że u Ciebie wszystko w porządku :*
Janka86
Fanka BB :)
Kochana, cudownie :-)Cd.Mam na opisie te siatki centylowe jak pokazywala mamaginekolog.
Jed
Jynie mam zapisane:badanie utrudnione ze wzgledu na tylozgiecie macicy.Mala fikala a potem w moment zasnela.
Opis mam na koncu taki:
W badaniu uwodiczoniono prawidlowa budowe plodu.
Pobrano krew na ..
Wynik wstepny;stwierdzono brak podwyzszonego ryzyka wystapienia aberacji chromosomowych w oparciu o nt.Wynik koncowy po analizie ryzyka uwzgledniajacego parametry biochemiczne.Duzo zdjec etc.Jesli macie pytania to piszcie bede odpisywać bo nie wiem co jeszcze napisac
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale miłoo jak jest tyle dobrych wieści. Teraz trzymamy kciuki za kolejne genetyczne. Kto następny? Tylko nie wyczerpcie calej puli na dziewczynki, bo ja też potrzebuje!
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji11][emoji11]
Dziekuję[emoji173][emoji11][emoji11]Wiesz jak mi ulżylo?Jakby mi 10 lat ubyło naprawdę tyle stresu i nerwów mnie to dzisiaj kosztowało i całe te czekanie na badanie...Teraz ja będe trzymac kciuki za Wasze badania)[emoji110][emoji110]
reklama