mayllah
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki zaciśnięte. Oby to był błąd laboratorium.Hej laseczki proszę Was trzymajcie jutro mocno kciuki bo rano będę za powtórzonymi wynikami dzwonić i za awidnością i się okaże czy kamień z serca czy jednak trzeba wdrożyć leczenie ;(
Mój maluch ostatnio był równy z OMa na ostatnim prenatalnym byłam w 10 t 5 d a USG pokazało 11 t 2 d
Mój syn też nie raz skoczy mi na brzuch, kopie przez sen. Są rzeczy przy małym dziecku, których nie można przewidzieć. Trzeba uważać ale też nie dać się zwariowaćTez sie ciesze ze mdlosci sie nieco uspokoily. Cos tam czasem mnie mdli ale juz nie tak i nie caly dzien.
W ogole mam pytanie, zuza skoczyla mi na brzuch jak lezalam tak na srodek, chyba nie powinno sie nic stac no nie ? Troche brzuch mnie boli w koncu wazy 16kg ale chyba to normalne?. Boli mnie nad pepkiem bo tam skoczyla
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej laseczki proszę Was trzymajcie jutro mocno kciuki bo rano będę za powtórzonymi wynikami dzwonić i za awidnością i się okaże czy kamień z serca czy jednak trzeba wdrożyć leczenie ;(
Mój maluch ostatnio był równy z OMa na ostatnim prenatalnym byłam w 10 t 5 d a USG pokazało 11 t 2 d
Super! Gratuluję i ulżyło mi, że w koncu napisałaś bardzo się cieszę,Jestem
Pojechalam z mezem bo inaczej sobie nie wyobrazalam
Pani w poczekalni mnie zawolala i podstawila pod faktem dokonanym robimy badanie na test podwojny.A tak sie bronilam ze nie bedę.A mowie trudno.Co ma byc to bedzie
Maluch ma 54 mm.Termin porodu wedlug usg 1.05 wedlug om 1.05.
Nt 1.2 wiec super.Kosc nosowa obnecna.Czaszka,mozg,serce,zoladek,pecherz,rece nogi widzoczne.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam na 12 weszlam o 13.00 badanie z 40 minut.Corka u babci po szkole wiec maz wzial mnie na obiad i do Krakowa cos zalatwic mnie zabral.Wrocilismy o 19.A ze padl mi tel nic nie moglam z samochodu napisać.Super! Gratuluję i ulżyło mi, że w koncu napisałaś bardzo się cieszę,