reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja tylko podczytywałam was bo też nie miałam siły :( dzisiaj zaczynam 9 tydzień a według om 11.
i też kurde jem przez te mdłości bo wtedy czuje się lepiej, ale już też tyję jak szalona a tu jeszcze tyle przed nami :(

reklama
Tez sie ciesze ze mdlosci sie nieco uspokoily. Cos tam czasem mnie mdli ale juz nie tak i nie caly dzien.

W ogole mam pytanie, zuza skoczyla mi na brzuch jak lezalam tak na srodek, chyba nie powinno sie nic stac no nie ? Troche brzuch mnie boli w koncu wazy 16kg ale chyba to normalne?. Boli mnie nad pepkiem bo tam skoczyla

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez sie ciesze ze mdlosci sie nieco uspokoily. Cos tam czasem mnie mdli ale juz nie tak i nie caly dzien.

W ogole mam pytanie, zuza skoczyla mi na brzuch jak lezalam tak na srodek, chyba nie powinno sie nic stac no nie ? Troche brzuch mnie boli w koncu wazy 16kg ale chyba to normalne?. Boli mnie nad pepkiem bo tam skoczyla

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Wydaje mi się ze to bardziej na żołądek ci skoczyła

Ja wczoraj się chwalilam, że już lepiej, po czym w nocy oczywiście przytulanki z kibelkiem, dziś byłam w pracy od rana było ok ale jak wróciłam to zjadłam obiad i znów mega mdłości, wzięłam tabletki Przeciwwymiotme i trochę pospalam, ale ciągle czuje, blee i jeszcze ta ślina, macie może jej jakoś nadmiar? Ja mam tyle ciągnącej śliny, że ciągle pluje jak stary dziad :-/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj się chwalilam, że już lepiej, po czym w nocy oczywiście przytulanki z kibelkiem, dziś byłam w pracy od rana było ok ale jak wróciłam to zjadłam obiad i znów mega mdłości, wzięłam tabletki Przeciwwymiotme i trochę pospalam, ale ciągle czuje, blee i jeszcze ta ślina, macie może jej jakoś nadmiar? Ja mam tyle ciągnącej śliny, że ciągle pluje jak stary dziad :-/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do sliny to taak, ostaatnio nawet się zaśliniłam na spaniu. Fujka

reklama
Hej laseczki proszę Was trzymajcie jutro mocno kciuki bo rano będę za powtórzonymi wynikami dzwonić i za awidnością i się okaże czy kamień z serca czy jednak trzeba wdrożyć leczenie ;(

Mój maluch ostatnio był równy z OMa na ostatnim prenatalnym byłam w 10 t 5 d a USG pokazało 11 t 2 d

Do góry