reklama
magda991
Fanka BB :)
Tez sie ciesze ze mdlosci sie nieco uspokoily. Cos tam czasem mnie mdli ale juz nie tak i nie caly dzien.
W ogole mam pytanie, zuza skoczyla mi na brzuch jak lezalam tak na srodek, chyba nie powinno sie nic stac no nie ? Troche brzuch mnie boli w koncu wazy 16kg ale chyba to normalne?. Boli mnie nad pepkiem bo tam skoczyla
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
W ogole mam pytanie, zuza skoczyla mi na brzuch jak lezalam tak na srodek, chyba nie powinno sie nic stac no nie ? Troche brzuch mnie boli w koncu wazy 16kg ale chyba to normalne?. Boli mnie nad pepkiem bo tam skoczyla
Tez sie ciesze ze mdlosci sie nieco uspokoily. Cos tam czasem mnie mdli ale juz nie tak i nie caly dzien.
Wydaje mi się ze to bardziej na żołądek ci skoczyła
Nad pępkiem jeszcze nie ma u nas maluchów. Ledwo do pępka macica sięga :-).
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
magda991
No wlasnie dlatego nie panikuje, ale pomyslalam ze w razie co spytam
Soł
no i tak mówiłam, że nie mam mdłości...są od godziny mnie męczą ....
Przybijam piątkę. Od godziny siedzę z miską.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mayllah
Ja wczoraj się chwalilam, że już lepiej, po czym w nocy oczywiście przytulanki z kibelkiem, dziś byłam w pracy od rana było ok ale jak wróciłam to zjadłam obiad i znów mega mdłości, wzięłam tabletki Przeciwwymiotme i trochę pospalam, ale ciągle czuje, blee i jeszcze ta ślina, macie może jej jakoś nadmiar? Ja mam tyle ciągnącej śliny, że ciągle pluje jak stary dziad :-/
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Blondie
Co do sliny to taak, ostaatnio nawet się zaśliniłam na spaniu. FujkaJa wczoraj się chwalilam, że już lepiej, po czym w nocy oczywiście przytulanki z kibelkiem, dziś byłam w pracy od rana było ok ale jak wróciłam to zjadłam obiad i znów mega mdłości, wzięłam tabletki Przeciwwymiotme i trochę pospalam, ale ciągle czuje, blee i jeszcze ta ślina, macie może jej jakoś nadmiar? Ja mam tyle ciągnącej śliny, że ciągle pluje jak stary dziad :-/
reklama
pinky sky
Hej laseczki proszę Was trzymajcie jutro mocno kciuki bo rano będę za powtórzonymi wynikami dzwonić i za awidnością i się okaże czy kamień z serca czy jednak trzeba wdrożyć leczenie ;(
Mój maluch ostatnio był równy z OMa na ostatnim prenatalnym byłam w 10 t 5 d a USG pokazało 11 t 2 d
Mój maluch ostatnio był równy z OMa na ostatnim prenatalnym byłam w 10 t 5 d a USG pokazało 11 t 2 d