Moja to tez taka przylepa[emoji4]Duzo czasu jej poswiecamy.Zwlaszcza ja bo maż duzo w pracy przebywa.Wiec lekcje ja,zajecia dodatkowe ja.Kapiele wieczorne ale tylko nadzor bo juz 10 lat ja,lekarze jak chora ja.Ale za to dentysta,laryngolog czy badanie krwi to juz tata.Kino w tygodniu chociaz teraz to jakos ciezkon w tyg raczej weekendy to juz razem.Maz w weekend duzo jej uwagi poswieca i wieczorami rownież.hej
ja mam kurde nie poranne mdłości a wieczorne. Cały dzień wczoraj super a pod wieczór masakra, aż mnie zwalają z nóg. Miałam wczoraj podać wyniki tych białych krwinek ale padłam.
Mam 8.43 dla normy 3,50-10.
Co do zapachów to mi już trochę przeszło, ale zmywarka i np brudne gary w zlewie są nie na moje nerwy hehe
Ale generalnie czuję poprawę samopoczucia.
Soł- dzięki za tytuły, ja też zakupię książkę, mimo, że dziewczyny nie są obce w temacie rodzeństwa to myślę, że między Martyną a nowym dzieckiem może być lekka zazdrość Martynka to straszna moja przylepa Moje takie trochę oczko w głowie.
Dzisiaj wybieramy się do Nadarzyna na targi turystyczne na spotkanie Nelą małą podróżniczką. Martyna jest jej dużą fanką Nie śpi od 7, czeka z mapą aby jechać
Mysle ze trochę to przyjmnie obojetnie ale boje sie ze bedzie nie pokazywać emocji a swoje w glowie myslec.Chociaz tak ja znam ze widze po niej kazda emocje.Bol,smutek,radosc,znudzenie ze moze moze odrazu to wyłapię?
Qurcze zeby tego nie zepsuć...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom