reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Nie wiem. Widocznie ich to nie rusza.

Za to w zaawansowanej ciąży faktycznie pielęgniarki wybierają ciężarne z kolejki i nie trzeba stać.

Ja jeszcze badań nie robiłam.
Chyba będę jechać na drugi koniec miasta z tymi pierwszymi.
Bo u mnie ostatnio nie chcieli uznać skierowania od innego prywatnego lekarza (dwie kliniki, które mam w pakiecie ubezpieczenia, ale od siebie niezależne).
Będę musiała tu znów iść do gina i dostać kartę ciąży, żeby mi chcieli robić badania od mojego lekarza z innej kliniki.
Takie pokrecone to wszystko.
A że ginekolog tutaj to konował, to jakoś mi się nie spieszy..
Trudno. [emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie można wejść bez kolejki tylko w widocznej ciąży.
Na wczesnym etapie nie można.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wpuszczają, bo ciąża to ciąża. Przed pójściem do punktu pobrać trzeba iść do rejestracji i tam pytają czy jestem w ciąży, mówię tak i wchodzę bez kolejki ;)

Byłam w pracy :) ależ te moje 4 latki urosły przez miesiąc :))) fajnie było je odwiedzić. Pytały się czy już urodziłam i wróciłam do pracy :) słodziaki :) Dzisiaj dzień nauczyciela, nawet od dyrekcji dostałam kwiaty haha

Hej,czy ktoras z mamusiek robila juz test obciazenia glukoza?W tei chwili to nie wyobrazam sobie tego badania.Na sama mysl na slodkie robi mi sie niedobrze:(
Dzisiaj rozerwal mi sie kosz na smieci.Sprzatalam z recznikiem na glowie bo inaczej sie nie dalo:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam to samo z zapachami, kosz na śmieci i zmywarka bywają koszmarem....:p
Glukozę to się jakoś chyba w połowie robi nie?

Hej ! jestem nowa :) mam termin na 27.05. :) witam wszystkie obecne i przyszłe mamy :D jakoś razem to wszystko przetrwamy :) też jestem przedszkolanką, ale póki co aktywną. Wszystko ok wiec nie chce odbierać sobie tej przyjemności i będę pracować :D

może jej glukoza wysoka wyszła przy badaniu i ma podejrzenie cukrzycy...

Prawidłowo obciążenie glukoza robi się około 20 tygodnia. Dziewczyny a co to za badanie to allo o którym piszecie? Ja tego nie robiłam ani w pierwszej ciąży, ani teraz mi nie zlecal nigdy też o nim nie słyszałam.

reklama
Hej ! jestem nowa :) mam termin na 27.05. :) witam wszystkie obecne i przyszłe mamy :D jakoś razem to wszystko przetrwamy :) też jestem przedszkolanką, ale póki co aktywną. Wszystko ok wiec nie chce odbierać sobie tej przyjemności i będę pracować :D

może jej glukoza wysoka wyszła przy badaniu i ma podejrzenie cukrzycy...
Witam koleżankę po fachu :) Ja jednak zrezygnowałam z pracy, przede wszystkim ze względu na choroby dzieci.

Dzisiaj czuję się bardzo dobrze, zero mdłości od rana i energii jakoś więcej :) Czy to już piękne uroki II trymestru? Mam nadzieję :) Jutro zaczynam 12 tc :)

Do góry