reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja lubię kiedy czasem leży z nami syn, rano albo wieczorem. Jednak spać się z nim nie da.
Ja tez lubie leżec z corka wieczorami ale spac sie nie da faktycznie.Kreci sie i wierci.Cieplo jakos w trojkę.Nie lubi sie przykryc bo cieplo jej.A my marzniemy.
Ale corka i tak lubi spac sama w swoim lozku.Poprzytula sie i zmyka do siebie:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez lubie leżec z corka wieczorami ale spac sie nie da faktycznie.Kreci sie i wierci.Cieplo jakos w trojkę.Nie lubi sie przykryc bo cieplo jej.A my marzniemy.
Ale corka i tak lubi spac sama w swoim lozku.Poprzytula sie i zmyka do siebie:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to samo. Nie przykrywa się a ja go nakrywam i tak wkoło. Tez woli spać usiebie jednak czasem ma takie chwile ze chce z nami

hello
Dzisiaj dzień nauczyciela, kupuję cukierki i jadę do pracy :)

Moje dzieci też wolą spać w sowim pokoju. Młodsza jeszcze czasami przyjdzie, jak jej się coś przyśni albo jest chora. Starsza nie przychodzi ;)

Blondie- współczuje...dasz radę.

Haha powiedzieli mi ze w kolejce są panie z o wiele większymi brzuuchami i sie nie pchają. Dopiero wracam. Dobrze ze mialam skierowanie na woekszosc badan, bo i tqk zostawilam 100zl. A robilam tylko HCV i allo.

reklama
Do góry