reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Furagina w drugim trymestrze już spoko. Mi lekarz zalecił w pierwszej ciąży.

A teraz to raczej sok z żurawiny, ale taki prawdziwy, bo syropy, tabletki i suszona, to prawie sam cukier. Żurawiny tam tyle co kot napłakał.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie mdłości strasznie męczą.
Wymiotów nie miałam ani razu, ale mdłości to koszmar. [emoji17]
I siły nie mam na nic.

U mnie płeć było widać dopiero na połówkowym usg.

Stopa faktycznie duża.
Ja noszę 36/37. [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No duza jak na 10 latke a do najwyzszych w klasie nie nalezy ale duzo dziewczynek w klasie ma 37/38.Chlopcy maja od 38/39 masakra jakaś.
Ja sama mam 40 a maz 44.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tam wszystko ! Piore w pralce [emoji23] wychodze z zalozenia ze jak cos nie przezyje prania to tej rzeczy nie potrzebuje [emoji23]

Mam podobnie. Jak coś jest do prania chemicznego albo trzeba prasować to i tak będzie leżało w szafie i czekało na zmiłowanie, więc lepiej mieć te kasę w portfelu :-).

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Oo dziewczyny kiedy ten pierwszy trymestr się skończy.. Mdłości mnie męczą, nie wymiotuje ale mnie męczą, nie codziennie i nie z taką samą siła ale jednak są. W ogóle dzisiaj mam jakiegoś doła, mąż w pracy, synek niedobry a ja siedzę pod kocem i płacze..przed chwila skończyłam sprzątać potluczona lampkę nocna która zbil syn, a wchodzę do pokoju patrze lampka w kawałkach a synek mówi mammooo nic się nie stało, jutro kupimy tacie nowa.. mam dość a jeszcze przede mną usypianie a ostatnio to jakaś masakra. Niech ten dzień się już skonczy

Oo dziewczyny kiedy ten pierwszy trymestr się skończy.. Mdłości mnie męczą, nie wymiotuje ale mnie męczą, nie codziennie i nie z taką samą siła ale jednak są. W ogóle dzisiaj mam jakiegoś doła, mąż w pracy, synek niedobry a ja siedzę pod kocem i płacze..przed chwila skończyłam sprzątać potluczona lampkę nocna która zbil syn, a wchodzę do pokoju patrze lampka w kawałkach a synek mówi mammooo nic się nie stało, jutro kupimy tacie nowa.. mam dość a jeszcze przede mną usypianie a ostatnio to jakaś masakra. Niech ten dzień się już skonczy

Już bliżej końca dnia.
Ja od 3 w nocy nie śpię bo syna bolał brzuch i kazał sobie masować. Po czym usnal u nas. Niestety kopał mnie nawet po głowie i do 6 bez snu, a o 6 wstał. Ja padam na twarz

Już bliżej końca dnia.
Ja od 3 w nocy nie śpię bo syna bolał brzuch i kazał sobie masować. Po czym usnal u nas. Niestety kopał mnie nawet po głowie i do 6 bez snu, a o 6 wstał. Ja padam na twarz
Ja mam synów 11 i 10 lat i są samoobsługowi. Młodszy czasem pomoże mamie, starszy tylko jak ma interes.
Ale pamiętam czasy spania w łóżku u mamusi i ciągłego wiercenia się i to dwóch na raz:-p

Ja tam wszystko ! Piore w pralce [emoji23] wychodze z zalozenia ze jak cos nie przezyje prania to tej rzeczy nie potrzebuje [emoji23]

Nie zwrocilam uwagi na sposob czyszczenia a teraz to bede robic przy zakupie:)Na swoje puchowki zbierałam trochę bo moje wymarzone byly:)i teraz jakbym je sobie nie daj Boże zniszczyla to bym byla zla na siebie.Ale juz teraz nauczkę mam.
Corki z zary wypralam z pileczkami z zamiarem dania dla corki kolezanki i z zimowej zrobila sie letnia.Caly ten puch sie zbil i poszedl na dol.Normalnie jak wiosenna kurtka sie zrobila.

reklama
No duza jak na 10 latke a do najwyzszych w klasie nie nalezy ale duzo dziewczynek w klasie ma 37/38.Chlopcy maja od 38/39 masakra jakaś.
Ja sama mam 40 a maz 44.

Ja w 2 klasie podstawówki miałam 38 i w tamtych czasach to był mega problem z kupnem butów. Byłam chuda jak patyk, wszystkie buty za szerokie. A pamietam, ze komunijne miałam jakieś przymałe, a to były największe w całym mieście. Zaraz w poniedziałek Mama kupiła mi nowe czeszki i w nich przesmigałam cały biały tydzień. Stopa zatrzymała się na 41, a w sportowych 42. Na szczęście teraz nie są tak trudno dostępne :D

Do góry