Witajcie kobitki[emoji173]Dadzi moja kochana,dziekuje ze sie o mnie troszczysz[emoji173]Wczoraj wybralam sie za butami dla corki na wycieczke w gory.Okazuje sie ze kupienie dla 10 latki butow w rozm.38 graniczy z cudem.Albo z futerkiem,albo maly obcasik,albo ozdob jak na choice a ja chcialam fajne buty z membrana w gory ocieplane.Jagi dzisiaj się nie odzywa cały dzień, martwię się. Zawsze coś pisała.
Na dziale dzieciecym rozm.38 to juz graniczy z cudem a na dziale damskim wiadomo.Szerokie,obcasiki.
Obejchalam wszystkie centra handlowe ale za buty geoxa nie dam 280 zl na 6 msc.Udalo sie znalazlam w decathlon.Szalu nie ma ale juz byla 19.00 i mialam dosc.
Dzisiaj pojechalam oddac kurtki puchowe do pralni i jak jeszcze raz kupie puchowki to strzele sobie w leb.Za 4 szt zaplacilam 210 zl.A pewnie to nie jedno pranie na sezon bo pudrem zawsze kolnierze uwalę.Dobrze ze maz sie nie maluje
W auchan szal na znicze.Masakra jakas.Kupilam chemie i do domu.Spalam od 11 do 16.Wogole wczoraj powiedzialam mezowi ze jak ktos mi powie ze ciaza to taki "blogoslawiony stan"to go walnę w czaszke.Spie o 21.Maz zly bo oglada internet i pokazuje a ja nie raguje.Nie jestem w stanie filmu obejrzeć.
Jutro dzieci maja wolne w szkole wiec chociaz o 6.30 nie ma pobudki jak codzień.
Tyle postow ze od godziny czytam[emoji6]
Zaczyna sie za chwile goracy okres swiateczny.U nas co roku masakra.Bo 27.11 moje ur,potem corki,mikolaj,sa trzy Barborki w rodzinie tym moja wredna tesciowa,bratowa no i swieta.
Juz się boję.
Kase dostane z zus-u do 30 dni od momentu zlozenia dokumentow od ksiegowej wiec pewnie sobie troche poczekam wrrr
Milego popoludnia [emoji11][emoji11]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom