reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Jagi fajny ten eksperyment, wcziraj z małym zjadlam dwie paczki skitlesow. Dzisiaj kupie nowe

NomiMalone fajna stronka

Blondie ja tylko natluszczałam, bo cała reszta mi tylko pogarszala

Kachna niecierpię myszy. Bardzo sie ich boję. Mam trzy koty w domu, bo jesienią idą do nas z lasu, bo naokoło domu mamy las. Ech zachciało nam sie prywatności i samotności to mamy w zamian różne gady

Ja się dzisiaj czuję fatalnie. Mam zawroty głowy i strasznie śpiąca jestem

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Jagi fajny ten eksperyment, wcziraj z małym zjadlam dwie paczki skitlesow. Dzisiaj kupie nowe

NomiMalone fajna stronka

Blondie ja tylko natluszczałam, bo cała reszta mi tylko pogarszala

Kachna niecierpię myszy. Bardzo sie ich boję. Mam trzy koty w domu, bo jesienią idą do nas z lasu, bo naokoło domu mamy las. Ech zachciało nam sie prywatności i samotności to mamy w zamian różne gady

Ja się dzisiaj czuję fatalnie. Mam zawroty głowy i strasznie śpiąca jestem

Też chciałabym mieć kota, jednak mój mąż niby ma uczulenie na koty, choć tak naprawdę ich nie lubi. Za to mam psa jednak jakoś za łapanie myszy się nie bierze

Też chciałabym mieć kota, jednak mój mąż niby ma uczulenie na koty, choć tak naprawdę ich nie lubi. Za to mam psa jednak jakoś za łapanie myszy się nie bierze
Mój też niby miał. Przyniosłam kota i powiedziałam, ze jak dla kota nie ma miejsca w tym domu to dla mnie też nie. Bardzo szybko się wyleczyl. Teraz te małe kociaki bardzo lubi. On ma swoje psy, a ja mam kotki. Lubię psy, ale te jego bydlaki ważą więcej niż ja i też musiałam się do nich przyzwyczaić i tolerować je jak do domu je wpuszcza

Ja u rodziców w domu miałam myszy, sporo ich było. Zdarzało się, że taka myszka wyszła sobie np na środek dywanu w pokoju, wieczorem jak oglądaliśmy film, i nic sobie z nas nie robiła ;) Moja mama panicznie bała się myszy, wskakiwała na stół a tata łapał hahah Później wzięliśmy kota i się myszy wyniosły. A kota nazwaliśmy Myszka haha Tylko potem zamiast myszy mieliśmy koty. Myszka była kotką, nie siedziała tylko w domu, wychodziła na dwór i kilka razy wróciła w ciąży :) Więc moje dzieciństwo było kotkowe ;)

Ja myszy się nie boje, ale pająki....uuu to jest masakra.

Hej laski ja myślałam że wczoraj już mi przechodzi a tu od rana buzia mi się nie zmyka i kaszlę;/ Teściowa przyszła czy mi coś zrobić to poprosiłam o herbatę z miodem i cytryną owszem zrobiła biorę łyk a tam wóda:D:D powiedziałam że nie będę tego piła a ona że rozgrzeje i będzie dobrze kazałam mężowi przyjechać i powiedzieć że jestem w ciąży żeby alkoholowymi herbatkami mnie nie poiła:p
Pójdę po południu do internisty żeby zobaczyć czy nic na oskrzela się nie rzuciło a wieczorem i tak mam wizytę to skonsultuję jak mi coś przepisze

Hej laski ja myślałam że wczoraj już mi przechodzi a tu od rana buzia mi się nie zmyka i kaszlę;/ Teściowa przyszła czy mi coś zrobić to poprosiłam o herbatę z miodem i cytryną owszem zrobiła biorę łyk a tam wóda:D:D powiedziałam że nie będę tego piła a ona że rozgrzeje i będzie dobrze kazałam mężowi przyjechać i powiedzieć że jestem w ciąży żeby alkoholowymi herbatkami mnie nie poiła:p
Pójdę po południu do internisty żeby zobaczyć czy nic na oskrzela się nie rzuciło a wieczorem i tak mam wizytę to skonsultuję jak mi coś przepisze

Aż to by cie uraczyła

Ja uwielbiam myszy i szczury. Mogłabym mieszkać na wsi.. Gdyby nie pająki.. Brr..

Większość nocy nie spałam, synkowi wychodzą czwórki. Niby już się przebiły, ale jeszcze nie całe.
Ryczał pół nocy..
Za to potem spał do 10:30, zamiast do 7, jak zwykle.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny. Wyszło mi zimno, tj. Opryszczka. Wiem, ze któraś z Was pisała o czymś skutecznym. Nie pamiętam nazwy. Help me
U mnie najlepiej działa olejek oregano - Oregasept i woda utleniona, kilka razy dziennie na opryszczkę. Czasem pocieram przekrojonym ząbkiem czosnku lub olejek herbaciany, lawendowy zależy co w domu mam :) Wszystko co działania przeciw wirusów sprawdzi się na opryszczkę :)

Napisane na GT-I8190N w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry