reklama
oluska88
Fanka BB :)
Styczniowka trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze &&& daj koniecznie znać jak będziesz coś wiedziała bo się tu martwimy.
Dziewczyny jak myślicie czy po cc mogę teraz rodzić naturalnie?
Czy któraś z Was ma podniesione leukocyty w morfologii ? Bo mi wyszło 12,3. Czuję się ok nie jestem przeziebiona. A moczu wszystko ok. Podobno w ciąży mogą być podniesione a czy u Was też tak jest?
Czy któraś z Was ma podniesione leukocyty w morfologii ? Bo mi wyszło 12,3. Czuję się ok nie jestem przeziebiona. A moczu wszystko ok. Podobno w ciąży mogą być podniesione a czy u Was też tak jest?
Styczniowka trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze &&& daj koniecznie znać jak będziesz coś wiedziała bo się tu martwimy.
Podobno po cc można rodzic naturalnie. To już lekarz ustala, jak nie ma innych przeciwskazan
Ja tez mialam podniesione ale lekarz nie komentowal.Moze wciazy tak jest?Nie wiem.Fakt bylam wtedy przeziebiona.Ale nie wiem czy to ma zwiazek z tym.Styczniowka trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze &&& daj koniecznie znać jak będziesz coś wiedziała bo się tu martwimy.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
magda991
Dziewczyny co wiecie o ospie w ciazy? U Zuzy panuje w przedszkolu a ja niechorowalam i jak ona przyniesie do domu ospe to mamy przerabane
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny co wiecie o ospie w ciazy? U Zuzy panuje w przedszkolu a ja niechorowalam i jak ona przyniesie do domu ospe to mamy przerabane
Ospa jest niebezpieczna szczególnie w I trymestrze. Ja bym jej nie wysylalam do przedszkola jak możesz
Kurcze lepiej zeby nie przyniosla.Tyle ze jesli juz jest to mozliwe ze juz zostala zarazona i wysyp wystapi lada chwila.Dziewczyny co wiecie o ospie w ciazy? U Zuzy panuje w przedszkolu a ja niechorowalam i jak ona przyniesie do domu ospe to mamy przerabane
Zapytaj lekarza jak sie chronic ale wiem ze jak kolega w pracy mial zone wciazy i corka przyniosla ospe a ona nie chorowala to strasznie to przezyli bo mozliwe jakies komplikacje.Ale nie chce Cie straszyc ale ja bym poszla na konsultacje i to dosc szybko by wiedziec jak reagować.Zawsze to choroba zakazna.
Dostalam dzis pensje a raczej pol pensji!Pewnie za czas kiedy chodzilam do pracy w wrzesniu a reszta z zus-u pozniej mam nadzieje bo ksiegowa odpisze mi na @ jutro.W tym pieprzonym kraju kobieta wciazy nie moze liczyc na normalnie wyplacona pensje
reklama
oluska88
Jagi za pierwsze 33 dni zwolnienia płaci Ci pracodawca i powinien wypłacić to normalnie. Jeśli ten 33 dzień był w połowie września to pracodawca płaci do polowy a reszte juz zus. Na pewno to wypłaca może być jakieś przesunięcie.