reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
418474_261220987298820_1097364327_n.jpg

18 marca 7 miesięcy i 11 dni :) jaka gondola? hahah
398316_261723423915243_1434792313_n.jpg

sama siedzi :) 7 mc :)
No faktycznie:)Ja juz zapomnialam jak moja wygladala w wieku 7 msc

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przy pierwszym porodzie miałam lewatywe i było spoko. Przy drugim nie i wiadomo jakie obawy. Przebijanie pęcherza ani za pierwszym, ani za drugim nie bolało tak jak nacinanie krocza. Masarz szyjki przy drugim porodzie. Położna sadystka robiła go z głupim uśmiechem bolał okrutnie. Obydwa porody odbywały się z moim lekarzem, który był ze mna cały czas. Położna tylko przychodziła jak wychodził zapalić

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przy pierwszym porodzie miałam lewatywe i było spoko. Przy drugim nie i wiadomo jakie obawy. Przebijanie pęcherza ani za pierwszym, ani za drugim nie bolało tak jak nacinanie krocza. Masarz szyjki przy drugim porodzie. Położna sadystka robiła go z głupim uśmiechem bolał okrutnie. Obydwa porody odbywały się z moim lekarzem, który był ze mna cały czas. Położna tylko przychodziła jak wychodził zapalić

A ten masaz szyjki pomogl?
Chyba zapodam sobie czopki w domu lub nie bede nic jadla przez tydzien hahaha tylko ze padnę z braku sily.

Dziewczyny czym starsza jestem tym bardziej wsytdliwa jestem.Moze dlatego ze mam rozstepy tu i tam.Ze figura nie idealna.Jak lekarz mnie bada na fotelu to patrze w sufit i wtedy wydaje mi sie ze mnie nie widzi:)
Przy pierwszym porodzie nie darłam się bo wszystko szybciutko na teraz myslę "boze,co lekarz powie,co polozna,jak zaczne się drzeć"
A wy macie to gdzieś?Czy sie przejmujecie porodem?

Ja chciałabym spróbować z chustą. Z małym miałam ochotę ale jakoś zeszło i nie kupiłam. Na co trzeba zwracać uwagę przy zakupie?

Nie pomogę, ja chustę dostałam...

Jagi ja też zapomniałam, dlatego odświeżyłam sobie pamięć, to już nie są tylko leżące bobasy :)

Jagi ja mam to gdzieś, chce urodzić a co sobie będą o mnie myśleli to mam to .... wiesz gdzie ;) Badania też nie lubię, też patrzę w sufit, jest to krępujące...ale przy porodzie mi to wisiało, kto był i co widział.

reklama
Do góry