Gosam
Fanka BB :)
Super, że jesteś w domu. Miejmy nadzieję że w drugim trym wszystko przejdzieCześć Dziewczynki :-)
Ja wczoraj wyszłam ze szpitala, dostałam mase kroplówek i tabletek, ale niestety po wyjściu wymioty i mdłości na tym samym poziomie.
Ehh trzeba to przetrwać jakos, choć łatwo nie jest.
Najważniejsze, że z moim 2 centymetrowym Szczęściem wszystko dobrze [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ze mną był i teraz nie wyobrażam sobie inaczej. Wybrałam szpital w nim też dyzuruje, ale nie chcę wywoływać porodu. Mam nadzieję, że będę miała szczęście albo ccDziewczyny czy dla Was jest wazne aby podczas porodu byl Wasz lekarz prowadzacy?W mojej pierwszej ciazy akurat urodzilam gdy moj lekarz mial dyzur.Nie wydaje mi sie by specjalnie przyjechal.Ale mi teraz wychodzi na 1.05 i moj sie smial ze on to napewno bierze urlop na majowke i ....wpadlam w lekka panikeAle jak to?Wiec albo urodze z stresu przed terminem albo bede kombinowac z cesarka.Wiem tez ze polozna to jest glowna osoba ktora jest pomocna a lekarz przychodzi na sam koniec.Ale wazny koniec.A jak beda komplikacje?Noz kur...ja to mam nawet pecha jesli chodzi o lekarza
A jakie jest Wasze podejscie do tego tematu???
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć!
Starałam się ale nie dam rady dokładnie nadążyć za wami. Taka produkcja postów że aż strach
my po weekendowej wizycie u teściów - ucieszyli się ze szczęśliwej nowiny
U mnie jest podobnie. Jakoś słabo mi w tej ciąży. I też mi ciągle niedobrze szczególnie wieczorem. Ale ja z kolei bym ciągle coś zjadła tyle, że nie mam ochoty tego robić. Robienie obiadu to dla mnie jakaś masakra. I najchętniej bez mięsa.
Wczoraj upiekłam pyszne drożdżówki. Wspięłam się na kulinarne wyżyny. Też ciągle mam ochotę na pomidorówkę i pomidorowe dania.
Dla mnie też robienie obiadu to masakra. Nie dość, że nie mam siły to tak jak ty wstręt do mięsa. Dzisiaj zrobiłam ciacho i padlam. Musiałam godzinę pospac. Teraz muszę się zmotywować i krupnik zrobić bo mam straszną ochotę
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom