To zaraz po mnieJa mam 18
Te czekanie mnie zabija[emoji26]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zaraz po mnieJa mam 18
Robię pomidorówkę i fasolkę po bretońsku. Zupę zjem z chęcią ale fasolkę sobie podaruje. Ostatnio po grochówce myślałam że umrę [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Muszę poszukać na stronie kliniki w Gdańsku lekarzy z tym certyfikatem. I chyba oprócz swojego ginekologa wybiorę się tam dla pewności.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam podobne podejścieJa robię usg prenatalne i pappe- ale tą z krwi nie amniopunkcję. Robię, tak zleciła lekarka, nie boję się zupełnie tego badania, badanie jak badanie a jak wykryje jakieś nieprawidłowości to dopiero będę myślała. Jeżeli okazało by się, że dziecko miało by się urodzić bardzo chore, też usunęłabym ciąże. Po co to dziecko ma się męczyć...Ale nie ma co myśleć na takie smutne tematy Wierze, że będzie wszystko dobrze z naszymi maluchami.
Link do: The Fetal Medicine Foundation / The 20-22 weeks scan nie wiem czy czasem o to ci chodziło.Ja zastanawiam się czy tego usg z badaniem wad nie zrobić u specjalisty który posiada certyfikat (są lekarze ginekolodzy którzy kończą w tym kierunku specjalne kursy i ich nazwiska są wpisane na stronie ale nie pamietam adresu)
Zastanawiam się i wiem że chorego dziecka bym nie chciała i w ale cię nie potępiam za takie myślenie bo ja tyle lat czekałam na dziecko że gdyby było z nim coś nie tak to bym się załamała.
Fiutkowskifajne ma naziwsko[emoji4]Ja będę robiła usg w 13tc i 20tc potem jeszcze coś po 30tc u dr Doering jest jeszcze dr Fiutkowski ale ten mi nie przypadł do gustu.
Wiem,wiemAle usmiejesz się ale ja się boje ze umre przy porodzie[emoji27]Albo dopadnie mnie zator wodami plodowymi..raz na 10 000 tys porodow ale...Nie boje sie bolu tylko ze zostawie meza i 2 dzieci.Serio.W glowie mi się przewraca w tej ciąży od glupot.Jagi, wszystko jedno jaki będzie. Oni mają dyżury i musialabys się wystrzelić z porodem. Pamiętaj, że każdemu zależy, żeby urodziło się zdrowe dziecko.