styczniowka82
Zaangażowana w BB
Sorry dokładnie to dr Fiutowski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sorry dokładnie to dr Fiutowski
A jak wspominasz cc?Mozesz mi opisac twoje odczucia?Ja będę mieć cc z powodu wady wzroku bo mam -7, na jedno i drugie oko, pierwsza ciążę też tak miałam przez cc, mam nadzieję że i tym razem wszystko pójdzie bez problemu jak za pierwszym razem.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam wywoływany 11 dni po terminie i bóle mocne zaczęły się ok 15.30 a o 18.07 urodziłam. Nie mam porównania Ale z perspektywy czasu uważam, że nie bolało najgorzej. Cały czas czekałam na te niby magiczne 8 cm gdzie podobno boli najbardziej i je przeoczyłam, jak dr badał po 17 to juz była dyszka i poszło z górki.Ja tez albo sie wstrzele w jego dyzur albo cc albo nie wiem cn jest bardzo dobrym specjalista i tylko jemu ufam.Coz poradzę ze taka "zesrana"jestem tym drugim porodem.
Dziewczyny rodzilyscie raczej przed terminem drugie dziecko czy po?
Na wywolywanie sie nie zgodze.Slyszalam ze mega bol.Nie wiem jaka prawda?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom