Jestesmy w Toba[emoji8][emoji173]U Ciebie tez tak pada deszcz?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestesmy w Toba[emoji8][emoji173]U Ciebie tez tak pada deszcz?
Dziekuje[emoji173]Jak wczoraj wpisywal CVPII to do mnie doszlo ile razy poronilam i wspomnienia na chwile wrocily.Hej. Gratuluję udanych wizyt i życzę powodzenia na dzisiejszych
Niecierpliwa super, kolejne blizniaki a forum
Jagi i po co bylo sie martwic? Cieszę się że troszkę się uspokoiłaś
Ja nie spałam całą noc przez tą pogodę. Moze teraz odespię
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Mąz juz nie pyta wiec chyba zrozumiał.Super...ze malenstwo ok
Mezowi abstynencja sie przyda ;-)
a z grzybica sie uporasz
Dzieki [emoji4] no u mnie pogoda tez paskudna od kilku dni [emoji52] nie dosc ze zimno i pada to do tego wietrznie [emoji52] czekam juz w poczekalni razem z trzema innymi kobietami wiec chyba sie naczekam. Do tego lekarz jest sam, nie ma ani jednej asystentki a zwykle ma dwie wiec musi wszystko robic sam.Jestesmy w Toba[emoji8][emoji173]U Ciebie tez tak pada deszcz?
Dadzi prawnik powiedzial ze musiał by Cię ktoś podpieprzyć jesli chodzi o studia i L4.no w sumie racja....
powiem Wam, że jakoś w mojej przychodni zawsze wszystko na czas. Nie wiem jak to się dzieje...
Ciężkie wspomnienia [emoji20]Dziekuje[emoji173]Jak wczoraj wpisywal CVPII to do mnie doszlo ile razy poronilam i wspomnienia na chwile wrocily.
Dziewczyny jeszcze nie umiem sie tak do konca cieszyć.Mysle ze to chyba do przekroczenia 12,14 tc bedzie taki niepokój..
A ty jak sie czujesz dzisiaj?
No nie fajne uczucie...no ale trzeba, nie ma wyjscia.Mąz juz nie pyta wiec chyba zrozumiał.
Mam az 20 globulek wrrr jak ja tego nie lubie tej mazi w majtkach brrrr
Dziewczynki wyszłam i dojechalam bezpiecznie do domu.
Maluch jest ma 3.11 cm i wedlug usg 9tc5d
Mam grzybice po duomox i clotrimazol w globulkach i te same leki.Skierowanie na dalsze badania krwi.Karte ciazy zalozyl i termin porodu na 1.05.
Powiedzial ze serce bije 183 i troche szybko ale kazal sie nie martwic.Dal skierowanie na prenatalne bo 1 i 2 bezplatne.
Mam L4 na 3 tygodnie.Dal zaswiadczenie dla kadrowej.
Zakaz wspolzycia bo wedlug niego ciaza wysokiego ryzyka.
Dziekuje Wam ze bylyscie ze mna myslami!!!![emoji173][emoji173][emoji173]
Ja cieeee ale numer!!! super ))) gratulacjeJuz po, blizniaki dwujajowe z serduszkami bijacymi !
Dadzi prawnik powiedzial ze musiał by Cię ktoś podpieprzyć jesli chodzi o studia i L4.
I predzej dostaniemy wezwanie do Zus-u niz przyjda do domu.Chodzi glownie o dorabianie na L4.I tam gdzie sa wysokie swiadczenia.
Takze nie masz sie czym martwic