Bedziesz miala robione usg? Bo ja tez mam za 3 tyg od ost wizyty kolejna i sie zastanawiam czy bedzie robione usg.. Chcialabym znow widziec dzidziusia i czy rosnieJa mam jutro wizyte po 3 tyg od ostatniej.Trzymajcie proszę kciuki
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
vivid
Fanka BB :)
Przez podpierniczenie zawsze kontrola jest możliwa . Swoją drogą nie jestem w stanie zrozumieć osób, które proszą o skontrolowanie kobiety w ciąży.
Ludzie potrafią byc mendami jakich malo...
Potwierdzam że elefanten buty są super, kupuje co sezon. Ale o butach to będziemy pisać za 1,5 toku :-).
Dla mnie jeansy ciążowe to podstawa. Jeszcze się dopinam w zwykłych ale wieczorem już mi nie wygodnie. Muszę wygrzebać ciążowe i zobaczyć czy się mieszczę, bo startuje z wyższej wagi niż poprzednio, a były dopasowane. Wszystkie kupiłam używki na allegro i wszystkie z H&M. Tak wyszło, nie wybierałam tak, ale byłam super zadowolona.
Koszulek ciazowych poprzednio nie kupowałam, zwykle dały radę - jestem niska, zwykle wszystko jest za długie a w ciąży było akurat :-). Nie lubię ciazowych namiotów. Uważam że ładny brzuszek pięknie prezentuje się w obcislej koszulce.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie tez jeansy z hm najlepsze. Mialam w poprzedniej ciąży dwie identyczne pary, tylko pierwsza 40, a druga 42, bo juz nie bylo 40. Mniejsze wyeksploatowałam do cna aż się przetarly i zostały mi większe, ale chyba nie pochodze w nich, bo spadlam do 38 teraz i zwykle 40tki wiszą mi w kroku jak wory. Ale bez wahania kupie kolejne w hm. Nic poza jeansami nie planuje kupować, bo i po co, luźne swetry mam, po co mi potem te ciuchy.
Kurtkę zawsze można przekombinowac i dorobić panel jak w kurtkach do noszenia w chuście. Wystarczy materiał w środek i suwak. No i troche roboty.
Ciuszki w sklepach sa kolorowe. Ja kupuje większość w Smyku. Na wyprzedażach mozna kupic w normalnych pieniądzach. Kupuje zwykle pakietami, bo nie cierpię zakupów i wole raz a porządnie i miec na troche z glowy.
Dziewczyny, kciuki za wizyty, ale Wam zazdroszczę. Ja czekam do 19.10, ale pelna obaw.
asiucha-L
Jest 12.00.
Śniadanie jadłam o 9.00 grapefruita i pudding z chia, kaszy jaglanej, banana i malin.
Ale dopadł mnie głód i właśnie zjadłam 4 kanapki z serem, 6 kabanosów i pół słoika papryki marynowanej. Masakra ale jaka szczęśliwa jestem [emoji3]
Zastanawiam się jak tak dalej pójdzie ile ja bede ważyć?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śniadanie jadłam o 9.00 grapefruita i pudding z chia, kaszy jaglanej, banana i malin.
Ale dopadł mnie głód i właśnie zjadłam 4 kanapki z serem, 6 kabanosów i pół słoika papryki marynowanej. Masakra ale jaka szczęśliwa jestem [emoji3]
O matko!To prawie jak u nas pod lidlem jak po karpiaW drugie dzien swiat Bozego narodzenia sie zaczynaja w NEXT od 5 rano...od 3.00 bede juz kolejki pod sklepem
Tak,co wizyte bede miec usg.Bedziesz miala robione usg? Bo ja tez mam za 3 tyg od ost wizyty kolejna i sie zastanawiam czy bedzie robione usg.. Chcialabym znow widziec dzidziusia i czy rosnie
Ciekawa jestem bardzo.Juz nie moge w domu wysiedzieć.
Jan wczoraj zjadlam pol sloika zielonych oliwek plus pol sloika grzybkow marynowanych.Sama bylam w szoku ze tak mozna mieszac.Jest 12.00.
Ja tez jeste bez objawowa..poza bolacymi piersiami ..ale po pierwszej ciazy wiem co to jest wiec sie ciesze dobrym samopoczyciem[/QUOTE]No czytalam to byl 6 jak rob
No czytalam wiec robilas badania w 6TC wiec wszytsko w normie ze nie bilo serducho tera zbedzie walic
Ja mam to samo co ty.. Nie mam praktycznie zadnych objawow.. Jak przy 1szej ciazy mialam tak teraz nic.. Troche tak jak Ciebie cos tam przycmi ale to takie znikome i troche poboli brzuch i przestanie.. Moze jestesmy szczęściarami ze tak dobrze sie czujemy.. Ja co jedynie to zmeczona jestem i w ciagu dnia musze sie polozyc na chwile ale to pewnie przez to ze przestalam pic kawe..
Hehe no przepraszam.. Bolace piersi jedynie mam no fakt.. A tak nic.. A w poprzedniej ciazy mdlosci ale bez wymiotow, choroba lokomocyjna mi sie wrocila z dzieciństwa, nie umialam zebow umyc.. Teraz wszystko ladnie, pieknie..troche slaba jestem i to wszystko..
To moze ja tez..skoro bez wizyty nie wypisze L4 i co 3 tyg bede musiala chodzic to pewnie tez mi bedzie sprawdzala wszystko przez usg..Tak,co wizyte bede miec usg.
Ciekawa jestem bardzo.Juz nie moge w domu wysiedzieć.
reklama
Gosam
Ja narazie mam co wizytę usg, a później jak będą ruchy to sądzę, że jak w poprzednich ciążach będzie tylko badanie a usg co druga wizyta lub jak będzie potrzebne
Ja przed snem zjadłam wczoraj pół pizzy i paczkę pałeczek kukurydzianych, a dzisiaj znowu brak apetytu. Chce mi się krupniku, ale brzuch mnie boli i boję się iść do sklepu
Któraś pisała o nagłej miłości kotki. Moje dwa maluchy też ostatnio intensywniej mnie kochają. Myślałam, że to przez to ze je rozpiescilam i teraz jak jestem w domu to korzystają, ale być może ciąża na tą ich miłość wpływa
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przed snem zjadłam wczoraj pół pizzy i paczkę pałeczek kukurydzianych, a dzisiaj znowu brak apetytu. Chce mi się krupniku, ale brzuch mnie boli i boję się iść do sklepu
Któraś pisała o nagłej miłości kotki. Moje dwa maluchy też ostatnio intensywniej mnie kochają. Myślałam, że to przez to ze je rozpiescilam i teraz jak jestem w domu to korzystają, ale być może ciąża na tą ich miłość wpływa
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom