reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja mam bliską przyjaciółkę w UK i już ustaliliśmy że jak wszystko bedzie ok i poznam płeć to jej daje pieniążki i kupi mi trochę ubranek. Poza tym trochę ubrane da mi od siebie. Ma dwoje dziecko które ubiera super a poza tym jest mistrzynią wyprzedaży no ale w UK też te wyprzedaże są prawdziwe.

Jagi, Kachna trzymam kciuki za wasze wizyty!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dokladnie tu wprzedaz jest wyprzedaza, teraz w grudniu to ubranka po £ 1-3 funty sie pokupuje, a jeszcze jak lubi szukac to wynajdzie za naprawde grosze wszytsko...
Ja mieszkam kolo centrum outlet, tu same ceny sa nizsze z racji na poprzednie kolekcje, ale ja nie jestem jaka bierzaca z moda dla siebie ani tym bardziej dla dziecka....i od tych cen jeszcze robia wyprzedaze, GAP, NEXT, CLARKS, TIMBERLAND- smiesze ceny za to wsyztsko, w Polsce jak weszlam do Clarkas i zobaczylam buty po 150-250zl dla niemowlaka to zaniemowilam. Ja place £5-10 maxczyli max. 50zl, dla mojego 8 letniego juz syna buty z Timberlanda skorzane sa po 50-60zl

WIEC NA ZAKUPY DO UK W LISTOPADZIE BARDZO TANIE BILETY MAMUSKI

reklama
zobacze w weeekend, nie mam pojecia ale sprawdze na stronie czy wysylka jest na EU mozliwa
Wysylka chyba mozliwa tylko nie ma takich wyprzedazy on line jak normalnie w sklepie chyba.
Asia669 bedzie dobrze

Ja mam tylko dwie pary spodni ciazowych. Z kurtka to nie wiem co, bo nie będę kupować tylko na jedną zimę. Muszę popatrzeć po sklepach i coś wybrać jak się lepiej poczuje

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak dokladnie tu wprzedaz jest wyprzedaza, teraz w grudniu to ubranka po £ 1-3 funty sie pokupuje, a jeszcze jak lubi szukac to wynajdzie za naprawde grosze wszytsko...
Ja mieszkam kolo centrum outlet, tu same ceny sa nizsze z racji na poprzednie kolekcje, ale ja nie jestem jaka bierzaca z moda dla siebie ani tym bardziej dla dziecka....i od tych cen jeszcze robia wyprzedaze, GAP, NEXT, CLARKS, TIMBERLAND- smiesze ceny za to wsyztsko, w Polsce jak weszlam do Clarkas i zobaczylam buty po 150-250zl dla niemowlaka to zaniemowilam. Ja place £5-10 maxczyli max. 50zl, dla mojego 8 letniego juz syna buty z Timberlanda skorzane sa po 50-60zl

WIEC NA ZAKUPY DO UK W LISTOPADZIE BARDZO TANIE BILETY MAMUSKI
To chyba bede do Ciebie miala prosbe w grudniu jak wszystko bedzie dobrze:)

Wysylka chyba mozliwa tylko nie ma takich wyprzedazy on line jak normalnie w sklepie chyba.

Na "clerance" musisz patrzyc jak wybierasz opcje kupna, i tak mozna do PL, wybierasz kraj z ktorego zamawiasz POLSKA i wysylke tez moze byc Polska.
Fakt ze w sklepie trafia sie rzeczy ktore beda tansze bo naprzyklad jest pudelko podarte czy brudne i robia 50% off z tego

Na "clerance" musisz patrzyc jak wybierasz opcje kupna, i tak mozna do PL, wybierasz kraj z ktorego zamawiasz POLSKA i wysylke tez moze byc Polska.
Fakt ze w sklepie trafia sie rzeczy ktore beda tansze bo naprzyklad jest pudelko podarte czy brudne i robia 50% off z tego
O dzieki za cenne wskazowki:)
[emoji173][emoji9]

Witam was przyszłe mamusie :) czytałam rzetelnie wasze posty i postanowiłam dołączyć do waszego grona. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie :) Jutro mam wizytę u ginekologa, jest to 10 t 0dc. Strasznie sie denerwuję ponieważ 4 tygodnie temu nie bylo jeszcze serduszka

Witam was przyszłe mamusie :) czytałam rzetelnie wasze posty i postanowiłam dołączyć do waszego grona. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie :) Jutro mam wizytę u ginekologa, jest to 10 t 0dc. Strasznie sie denerwuję ponieważ 4 tygodnie temu nie bylo jeszcze serduszka
U mnie w 8 zaczelo bic w poprzedniej ciazy, tez mialam stracha...ale bedzie dobrze..:rofl::rofl:

reklama
Do góry