Odezwiesz sie po wizycie?Jagi, o której wizyta?
Ja mam na 13, boję się strasznie.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odezwiesz sie po wizycie?Jagi, o której wizyta?
Ja mam na 13, boję się strasznie.
Zaswiadczenie to moze bardziej nadgorliwosc kadrowej?Sama nie wiem.Dziewczyny, wyluzujcie, wszystko będzie dobrze, ja wizytę mam w czwartek.
Ja żadnego zaświadczenia nie musiałam przynosić, żadnego info od kadr nie miałam. Na zwolnieniu jest zaznaczone, że to ciążowe.
Co do ciuszków dla dzieciaczków małych to podobają mi się w Zarze, Next też jest super i w Gap, H&M nie wiem jak teraz ale chyba się pogorszyły te ciuchy, kiedyś były spoko. Bardzo często dla swoich dziewczyn kupuje ciuchy w Kaphalu i są mega super, mają ekstra wzory i kolory (tylko ceny też czasami ładne ) i nie raz w reserved można coś znaleźć.
Łukasz mi mówił, że mam się nie przejmować i normalnie mogę studiować, jak zus to sprawdzi, że studiuję? Nie sprawdzi...Uspokoił mnie.
Ja lubilam body z tesco f&f ostatnio byly tez fajne w lidlu w bastelowych kolorach body ale balam sie kupic aby nie zapeszyć.A ja sobie chwalę ciuchy z Tesco z F&F. Mają dobrą jakość i nieźle ceny. Często kupuję też w Smyku jak mają przeceny. Tylko tam zawsze biorę rozmiar mniejszy. Z Lidla ciuchy są super tylko rozmiarowka z kosmosu, ciuchy są wielkie, często większe o dwa rozmiary.
Nie zarabiam źle, ale 70 zł w kaphal za spodenki to przesada. A zara to w ogóle jakiś kosmos. Wolę te pieniądze na studia czy mieszkanie dla córeczki odłożyć.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kiedys bym bez opamietania wydalabym nawet 120 zl na sukieneczke i inne szmatki w zarze dla malej.Teraz nie.Przyszlam po rozum go glowy i choc bardzo mi sie podobaja to nie za wszelka cenę.Wole ta kase przeznaczyc na wspolna wycieczkę.Nawet maz zauwazyl roznice Ciuchy maja fajne ale widze po znajomych ze prawie kazda czeka na wysprzedaze.Buto nie kupie juz.Albo obedra malej stopy albo sie rozkleja albo farbuja skarpetki.A ja sobie chwalę ciuchy z Tesco z F&F. Mają dobrą jakość i nieźle ceny. Często kupuję też w Smyku jak mają przeceny. Tylko tam zawsze biorę rozmiar mniejszy. Z Lidla ciuchy są super tylko rozmiarowka z kosmosu, ciuchy są wielkie, często większe o dwa rozmiary.
Nie zarabiam źle, ale 70 zł w kaphal za spodenki to przesada. A zara to w ogóle jakiś kosmos. Wolę te pieniądze na studia czy mieszkanie dla córeczki odłożyć.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez oprocz zabawek dla dziewczynek nie mam nic.Przez 10 lat prawie wszystko na biezaco sprzedawalam albo rozdalam znajomym.Po 10 latach ciuchy ktore mam po malej sa juz blade i nie nadaja sie juz chyba.tak to prawda zara i kaphal drogie ale jak są wyprzedaże to można się obkupić Mam też kartę do kaphala i często są promocje dla klubowiczów, zara droga ale piękna Ja nie raz kupuję ta ciuchy dla siebie w dziale dziecięcym np rok temu kupiłam sobie mega super kurtkę która bardzo podobna w damskim kosztowała 399 zł a w dziecięcym 150[emoji14]rozm 14-15 lat dla mnie super Sporo ciuchów kiedyś dla dziewczyn kupowałam na allegro, używanych.
Co do wyprawki dla malucha też nic nie mamy. Muszę końcu pogadać z bratem czy będą chcieli sprzedać wózek, ich mały będzie miał w maju 1,5 roku...więc nie wiem czy będą chcieli przekładać go już do takiej spacerówki parasolki, on w ogóle jeszcze taki drobniutki jest. Czeka nas też mała przeprowadzka....dziewczyny połączyć w jednym pokoju i zrobienie sypialni...To na pewno zrobimy przed św. Bożego Narodzenia.
Ubrania dla siebie też nie wiem jakie kupować. Jeany mnie już uciskają, ja noszę rozmiar 36, nie wchodzę w nie teraz, chodzę w dresie...ale tu koło domu ok, ale jak gdzieś wyjść do już lipa. Dziś powinnam dostać wypłatę, muszę jechać na zakupy...Jutro ruszę, bo dzisiaj jadę protestować. Szkoda, że pogoda tak się zwaliła.