Rozpuszczalna
Fanka BB :)
Ja jeszcze jednego macierzyńskiego nie skończyłam a zaraz pójdę na kolejny i to roczny na pewno.
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg mnie to najprostsza opcja oddac komus dziecko na przetrzymanie i isc do pracy czy pozalatwiac cos, nie kazdy niestety ma taki luksus.
Dziewczyny, nie ma co oceniać wyborów innych. Dla każdego luksusem jest co innego, każda ma też inna sytuację życiową. Jedno nas za to lączy: każda stara się robić tak żeby było najlepiej dla dziecka. Nawet jeśli dla niektórych jest to całkiem szybki powrót do pracy ( Pisze o sobie, żeby nie było wątpliwości).
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Znam takie rodziny, w których oboje rodzice zarabiają bardzo dużo (po kilkanaście tys każde!), a mimo to mana wraca do pracy przed upływem roku.. Bo chce.
Także to są bardzo indywidualne kwestie.
Niektóre osoby źle się czują zamknięte w domu i odcięte od pracy.
Ja do nich nie należę. [emoji12]Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć, witam sie skromnie i nieśmiało jako pewnie jedna z ostatnich majòwek gdyż termin mam na 30 maja.
Napisałam nieśmiało bo nie nastawiam się kompletnie na nic przed pierwszym USG 6 października. Mam za sobą już 3 ciąże, z czego tylko jedna córeczkę naukochańszą pod słońcem 3,5 letnia Nikole
Mam nadzieję , że już niedługo będę mogła w pełni cieszyć się z Wami stanem błogosławionym
Oczywiście poprzednich stron nie sposób przeczytać, tak się już tu rozgadałyście Ale co do ostatniego tematu też mogę powiedzieć, że wcale nie jest fajnie oddać dzidzia komuś i wrócić do pracy Ale czasem trzeba. Ja Nikole musiałam zostawić jak miała pół roku bo skończył mi sie macierzyński i musiałam wrócić do pracy. Na szczęście mam mamę, która opiekuje sie w domu babcia i to dzięki niej sobie poradziliśmy.