ZdechłaKura
Fanka BB :)
Ale po policję mógł zadzwonić, a tego nie zrobił teraz mam to za sobą. jest po sprawie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze nie wiem. Poprzednio po 5 mies poszłam do nowej pracy, a Gabi została do 12 miesiąca z dziadkami, a potem poszła do żłobka. Ja się cieszyłam że idę do pracy, bo chyba nie jestem stworzona do siedzenia z dzieckiem. A praca z domu: robiłam przerwy na karmienie i jak coś się działo mogłam pomóc. Uciazliwosc była taka, że teściowie u nas zamieszkali a ja nie lubię jak mi ktoś w gary/ szafki zaglada. Teraz nie wiem jak będzie, to delikatna sprawa. W pracy jeszcze nie wiedzą.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas karuzelę włączałam do przewijania. Przewijak do tej pory w ruchu. W życiu bym nie zrezygnowała z niego. Mata długo się przydawała, więc u nas dobry zakup. Szczeniaczek uczniaczek - ściema. Na pewno kupię elektroniczną nianię, bo przy Jaśku nie miałam i wiele razy klęłam.Jagi06 - oj przedewszystkim za dużo ciuchów! połowy nawet młody nie miał na sobie. Mata edukacyjna była bez sensu, karuzela na lozeczko, masa zabaweczek/grzechotek/gryzakow. Później wszustkie "wszystkorobiace" zabawki Fisher Price etc - strata pieniędzy...
Aleee np leżaczek chce kupić porządny elektryczny bo uważam, ze to super sprawa. No i nosodlo ergonomiczne i chusta- żałuję, ze po Mati od razu sprzedawalam jak nie było potrzebne.
Choć zapewne niektóre z mam będą uwazaly, ze np mata i karuzela super chyba jednak jest tak, ze wszystko samemu trzeba sprawdzić
Cześć dziewczyny. Ja tylko wpadłam napisaać,że teściory przyszły i robiłam jeden,ale wyszła 1 kreska..tylko,że ja to robiłam ok 16-17 godziny,a z tego co wiem,stężenie hormonu hcg może być za małe,żeby test mógł wykryć ciążę o tej porze dnia, zrobię jutro rano,ale to u mnie jakiś 5tc i 5/6 dni byłoby,a wiem,że niektórym kobietom wychodzi nawet dopiero w 8tc. Znacie takie przypadki? WIzytę mam dopiero 12.10, a 2 poprzednie ciąże...no cóż,pierwsza wyszła z betki,jeszcze w Polsce,a druga już w De -dowiedziałam się ze zwyczajnego USG,ale to był już 12 tc...Dziewczyny,pocieszycie.??
Kludyna to trzymaj sie dzielnie, ale Cię wzięły te mdłości...
Słuchacie nie pamiętam kiedy u dziewczyn dowiedziałam się o płci ale wydaje mi się, że to było to usg 11-14 tc, czy to za wcześnie?
Dziewczyny ktore pracuja, mam pytanie.Czy bedziecie szly na tradycyjny urlop macierzynski chyba pol roku czy na ten dluzszy roczny?Ja mowila ze od razu na caly rok a dzisiaj wyszlam do ludzi,fryzjer,zakupy i zastanawiam sie czy ja dla swojego zdrowia psychicznego powinnam siedziec ponad rok w domu:?Jakie sa Wasze przemyslenia?Roczny od razu platny 80% wiec dla niektorych to spora roznica w kasie.A dla niektorych to czas nie warty tych pieniedzy.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje dziewczyny za dobre słowa! :* nic mi nie jest jestem poobijana i szyty łuk brwiowy.. mogło być gorzej, do poniedziałku na obserwacji ale jak na razie idzie wszystko w porządku, buziaki :*
To chyba nic odkrywczego Pierś z kurczaka w kostkę obtaczam w przyprawie do gyrosa, koperku suszonym (nadużywam go w kuchni, nawet pod panierkę daję), pieprzu, czosnku i smażę. Fryty w piekarniku. Kroję kapustę pekińską, ogórki świeże, pomidory i ogórek kiszony. Układam na talerzu wszystko na kupie Fryty, mięso, warzywa. Polewam ketchupem i sosem - cała śmietana plus łyzeczka majonezu, dużo koperku suszonego, trochę czosnku granulowanego i odrobina soli. Niestety zwykle kończę ze zgagą, ale uwielbiam to Aż zaśliniłam klawiaturę Kurde, jak Jasiek się obudzi idę po piersi i pekińską. A miał być pieczony bakłażan...