reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

Odnośnie tak wczesnego wysadzania dziecka na nocnik- a czy to nie jest czasem szkodliwe na kręgosłup?

Mnie tak mama wysadzała jak miałam z 6-7 miesięcy i trzymała nocnik między swoimi nogami i mnie podtrzymywała. Nic mi po tym nie było.

najgorsze w ciąży wypadek samochodowy, leże na oddziale. Z maluszkiem na szczęście wszystko dobrze, strasznie się bałam o moje maleństwo..

Trzymaj się i dbaj o siebie i dzidzie [emoji10]

Co do spania to u mnie zaczyna być coraz gorzej. 6 razy wstawałam na siku i wogóle spać nie mogłam. Poza tym mam strasznie dużo snów przeróżnego rodzaju.
Ale też mam dziś dzień w którym zamierzam coś ogarnąć i posprzątać. A sporo tego i nawet nie wiem od czego zacząć.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jezus Maria strasznie rzeczy piszecie...

Widać, że dziewczyny wzięły się do roboty, cisza na forum. Ja dziś dla odmiany mam lenia, a dwa dni miałam energię. Wstałam z drzemki.

Ale wam dobrze. Możecie drzemać kiedy chcecie, wszystko powoli bez stresu. U mnie nie do końca się tak da.
Dziś po pracy aby nie gotować zapraszam swoich mężczyzn do restauracji japońskiej akasaka!
Jesz ile chcesz . Najedzą się i poszli do domu bo mamusia będzie musiała się położyć. Coś mnie głowa dzisiaj boli

To ja sie nacieszylam apetytem, juz mnie nic sie nie chce jesc, mdli nie caly dzien, w ogole nie do zycia jestem a mam ful sprzatania i innych obowiązków . Jeszcze poklocilam sie z mezem. Mam juz dosc nie mam na nic sily i w zasadzie do pomocy nie mam nikogo.

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja trochę ogarnęłam, ale nie mam siły. Położyłam się, ale nie mogłam zasnąć, chociaż już ledwie na oczy patrzę. Odbiore małego, zrobimy bazę i ja pójdę spać a on zajmie sie sobą dwie godzinki

ZdechłaKura co za frajer

Kachna321 ja bym chyba do pracy wolała chodzić i nie czuć się tak

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ktore pracuja, mam pytanie.Czy bedziecie szly na tradycyjny urlop macierzynski chyba pol roku czy na ten dluzszy roczny?Ja mowila ze od razu na caly rok a dzisiaj wyszlam do ludzi,fryzjer,zakupy i zastanawiam sie czy ja dla swojego zdrowia psychicznego powinnam siedziec ponad rok w domu:?:)Jakie sa Wasze przemyslenia?Roczny od razu platny 80% wiec dla niektorych to spora roznica w kasie.A dla niektorych to czas nie warty tych pieniedzy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje dziewczyny za dobre słowa! :* nic mi nie jest :) jestem poobijana i szyty łuk brwiowy.. mogło być gorzej, do poniedziałku na obserwacji :( ale jak na razie idzie wszystko w porządku, buziaki :*

Dziewczyny ktore pracuja, mam pytanie.Czy bedziecie szly na tradycyjny urlop macierzynski chyba pol roku czy na ten dluzszy roczny?Ja mowila ze od razu na caly rok a dzisiaj wyszlam do ludzi,fryzjer,zakupy i zastanawiam sie czy ja dla swojego zdrowia psychicznego powinnam siedziec ponad rok w domu:?:)Jakie sa Wasze przemyslenia?Roczny od razu platny 80% wiec dla niektorych to spora roznica w kasie.A dla niektorych to czas nie warty tych pieniedzy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem, jeszcze się nie zastanawiałam. Aczkolwiek rok czasu to też bym mogła zwariować w domu.
Będę musiała się zastanowić.

Roczny. I to bez wahania.
A kolesiowi po prostu nie spodobało się spojrzenie mojego męża. Kolo żlopał piwo pod sklepem. Jak wyszliśmy, doskoczył do męża. Gdy zaczęłam krzyczeć, dostało się i mi. "Bohaterski" pan ochroniarz przybył jak byczek zdążył się ulotnic. A cała zabawa jednak trochę trwała. I było to centrum miasta, w biały dzień. Tak że tego...

Roczny. I to bez wahania.
A kolesiowi po prostu nie spodobało się spojrzenie mojego męża. Kolo żlopał piwo pod sklepem. Jak wyszliśmy, doskoczył do męża. Gdy zaczęłam krzyczeć, dostało się i mi. "Bohaterski" pan ochroniarz przybył jak byczek zdążył się ulotnic. A cała zabawa jednak trochę trwała. I było to centrum miasta, w biały dzień. Tak że tego...

Wciąż utwierdzam się w przekonaniu że idiotów w tym kraju jest pełno

reklama
Magda991nie przejmuj się. Maleństwo teraz najważniejsze, odpuść sobie trochę

Angeelaxd to super

ZdechłaKura no nieźle. Ochroniarz pewnie sam nie chciał zarobić

Jagi06 roczny, a później jeszcze wychowawczy

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry