reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
najgorsze w ciąży wypadek samochodowy, leże na oddziale. Z maluszkiem na szczęście wszystko dobrze, strasznie się bałam o moje maleństwo..
O, matko! A z tobą wszystko w porządku?

Ja też źle śpię. U mnie to też wina przeprowadzki, zmiany miejsca i tego, że remont piętra jeszcze nie jest skończony i śpimy z moim trzylatkiem w jednym łóżku, a że on wierci się jak mamusia, to jestem zupełnie wyczerpana.

Dzień dobry [emoji18]

ZdechłaKura ja tak miałam w ciąży z małym. Całe noce nie mogłam spać, a w dzień jak zoombie chodziłam

Fajny ten kanał Mamaginekolog jak znajdę chwilę to poczytam

Dzisiaj się postanowiłam wziąć za siebie. Zawiozłam dzieci do szkoły i nie będę się kłaść. Ogarnę trochę kuchnię i zrobię jakiś dobry obiad

Miłego dnia [emoji8]

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Też postanowiłam dzisiaj wziąć się w garść :) Trzeba w końcu ogarnąć mieszkanko i o dziwo jak na razie całkiem nieźle idzie, mimo że troszkę mnie mdli. Ale w sumie mdli mnie całymi dniami mniej lub bardziej już od dwóch tygodni, idzie się przyzwyczaić do życia z żołądkiem pod gardłem :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Marzyłam o rzodkiewce. Mąż jeździł po nocy żebym miała na śniadanie. Wiedziałam, że smak będzie daleki od idealnego, bo z tymi z mojego ogrödka nic się nie równa, szczególnie pod koniec września, ale nie sądziłam, że będzie aż tak źle...Jestem nieustatysfakcjonowana. Buuuuu.  Te ciążowe problemy.

Też postanowiłam dzisiaj wziąć się w garść :) Trzeba w końcu ogarnąć mieszkanko i o dziwo jak na razie całkiem nieźle idzie, mimo że troszkę mnie mdli. Ale w sumie mdli mnie całymi dniami mniej lub bardziej już od dwóch tygodni, idzie się przyzwyczaić do życia z żołądkiem pod gardłem :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam podobnie.
Jestem głodna mdli mnie, zjem to mnie mdli i bądź tu człowieku mądry. Co robić? Jak żyć? ;-)

OTE="Rukmini, post: 14390982, member: 145878"]Przecież nie wysadza się go na siedząco.
Trzyma się dziecko nad miską. [emoji6]
Nie jest to też szkodliwe dla mięśni dna miednicy, nie ma się problemów z potencją i orgazmem..bo i takie kwiatki wypisują naukowcy. [emoji52]

Jadę do szpitala na usg tego jajnika z torbielą..
Mam nadzieję, że mnie przyjmą i że nie spędzę całego dnia na izbie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Teraz rozumiem. Dzieki :)

Angee, zdrowia!
Ja w pierwszej ciąży na początku padlam ofiarą powiedzmy pobicia. Straciłam na moment przytomność po ciosie w twarz. Sprawcą był pijany skur. Sam początek ciazy. Byly rtg, tk, leki itd. Udało się.

reklama
Jezus Maria strasznie rzeczy piszecie...

Widać, że dziewczyny wzięły się do roboty, cisza na forum. Ja dziś dla odmiany mam lenia, a dwa dni miałam energię. Wstałam z drzemki.

Do góry