reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

Dzień dobry [emoji18]

ZdechłaKura ja tak miałam w ciąży z małym. Całe noce nie mogłam spać, a w dzień jak zoombie chodziłam

Fajny ten kanał Mamaginekolog jak znajdę chwilę to poczytam

Dzisiaj się postanowiłam wziąć za siebie. Zawiozłam dzieci do szkoły i nie będę się kłaść. Ogarnę trochę kuchnię i zrobię jakiś dobry obiad

Miłego dnia [emoji8]

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam dzisiaj taki plan jak Ty:) Sniadanko,odebrac wyniki z labolatorium i fryzejer bo odrost widoczny na kilometr.
Ja tak mam ze gdybym nie wiem jaki miala makijaz,ciuch badz buty a wlosy z odrostami to sie zle czuje:-/
A jak zwiaze w kitke to jeszcze bardziej widac..

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja może w porywie szalenstwa poodkurzam i zmyję podłogę. :p
Obiady mam z pracy, więc nie gotuję. Do tego moja mama dziś robi rosół z domowym makaronem. Tomek je go garściami. Dosłownie. ;)
A ja właśnie odpalilam Hostel i idę spać. ;)

najgorsze w ciąży wypadek samochodowy, leże na oddziale. Z maluszkiem na szczęście wszystko dobrze, strasznie się bałam o moje maleństwo..

najgorsze w ciąży wypadek samochodowy, leże na oddziale. Z maluszkiem na szczęście wszystko dobrze, strasznie się bałam o moje maleństwo..
O jezu.Co sie stalo?
Ja dlatego jestem na L4.Poniewaz na codzien duzo jezdze i prawdopodobienstwo stluczki,wypadku mam duze.Na dodatek te wyboje i dziury po ktorych plamilam.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Janka gratuluje :)

Kurde, wypadek, dobrze, że wszystko dobrze z Wami....

Mi się nawet dobrze spało, oczywiście raz na siku i znowu sen z jedzeniem w roli głównej, tym razem jajecznica hahah

Ja wczoraj posprzątałam tak porządniej więc dzisiaj mam luz, zrobię obiad, rybkę z ziemniakami i kapustą kiszoną, mąż wieczorem ugotował mi ogórkową :) Miałam taką ochotę i na kolację zjadłam dwie miski :) Jeszcze zostało na dziś.
Na razie siedzę i wsuwam śniadanko i nie mam planów ;) O 16 na konie z córką ;)

reklama
Odnośnie tak wczesnego wysadzania dziecka na nocnik- a czy to nie jest czasem szkodliwe na kręgosłup?

Przecież nie wysadza się go na siedząco.
Trzyma się dziecko nad miską. [emoji6]
Nie jest to też szkodliwe dla mięśni dna miednicy, nie ma się problemów z potencją i orgazmem..bo i takie kwiatki wypisują naukowcy. [emoji52]

Jadę do szpitala na usg tego jajnika z torbielą..
Mam nadzieję, że mnie przyjmą i że nie spędzę całego dnia na izbie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry