reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Dzień dobry [emoji18]

ZdechłaKura ja tak miałam w ciąży z małym. Całe noce nie mogłam spać, a w dzień jak zoombie chodziłam

Fajny ten kanał Mamaginekolog jak znajdę chwilę to poczytam

Dzisiaj się postanowiłam wziąć za siebie. Zawiozłam dzieci do szkoły i nie będę się kłaść. Ogarnę trochę kuchnię i zrobię jakiś dobry obiad

Miłego dnia [emoji8]

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam dzisiaj taki plan jak Ty:) Sniadanko,odebrac wyniki z labolatorium i fryzejer bo odrost widoczny na kilometr.
Ja tak mam ze gdybym nie wiem jaki miala makijaz,ciuch badz buty a wlosy z odrostami to sie zle czuje:-/
A jak zwiaze w kitke to jeszcze bardziej widac..

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja może w porywie szalenstwa poodkurzam i zmyję podłogę. :p
Obiady mam z pracy, więc nie gotuję. Do tego moja mama dziś robi rosół z domowym makaronem. Tomek je go garściami. Dosłownie. ;)
A ja właśnie odpalilam Hostel i idę spać. ;)

najgorsze w ciąży wypadek samochodowy, leże na oddziale. Z maluszkiem na szczęście wszystko dobrze, strasznie się bałam o moje maleństwo..

najgorsze w ciąży wypadek samochodowy, leże na oddziale. Z maluszkiem na szczęście wszystko dobrze, strasznie się bałam o moje maleństwo..
O jezu.Co sie stalo?
Ja dlatego jestem na L4.Poniewaz na codzien duzo jezdze i prawdopodobienstwo stluczki,wypadku mam duze.Na dodatek te wyboje i dziury po ktorych plamilam.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Janka gratuluje :)

Kurde, wypadek, dobrze, że wszystko dobrze z Wami....

Mi się nawet dobrze spało, oczywiście raz na siku i znowu sen z jedzeniem w roli głównej, tym razem jajecznica hahah

Ja wczoraj posprzątałam tak porządniej więc dzisiaj mam luz, zrobię obiad, rybkę z ziemniakami i kapustą kiszoną, mąż wieczorem ugotował mi ogórkową :) Miałam taką ochotę i na kolację zjadłam dwie miski :) Jeszcze zostało na dziś.
Na razie siedzę i wsuwam śniadanko i nie mam planów ;) O 16 na konie z córką ;)

reklama
Odnośnie tak wczesnego wysadzania dziecka na nocnik- a czy to nie jest czasem szkodliwe na kręgosłup?

Przecież nie wysadza się go na siedząco.
Trzyma się dziecko nad miską. [emoji6]
Nie jest to też szkodliwe dla mięśni dna miednicy, nie ma się problemów z potencją i orgazmem..bo i takie kwiatki wypisują naukowcy. [emoji52]

Jadę do szpitala na usg tego jajnika z torbielą..
Mam nadzieję, że mnie przyjmą i że nie spędzę całego dnia na izbie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry