reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Sandy, taka temperatura to w ciąży może być normalne. Ja mam non stop 37, 3. To, co piszesz nie jest gorączką chyba , ze masz dreszcze. Wtedy możesz zażyć paracetamol 1g i wzmacniać się naturalnymi sposobami, duzo pij. Do tego umów się do internisty.

reklama
No i niech żyje moja kocica, która miała ochotę wydrzeć mordke (miauczenie na cały regulator) o godz. 2.30 ! A ja już bez tego kiepsko śpię. :(

Świt zdominuję ja- fajny kanał mamaginekolog. Poczytalam aż mi się telefon zbuntowal i nie wyswietla postów. ;) tu jeszcze chula ;)
Miłego dnia, lecę do piekarni. :)

Jeśli chodzi o płeć to ja też od lekarza powiedziałam ze najprędzej na polowkowym ,bo wcześniej można się domyślać i robić sobie jakieś nadzieje i domysły.
Ja nie śpię od 5 , wstałam na siku i było po spaniu

Dzień dobry [emoji18]

ZdechłaKura ja tak miałam w ciąży z małym. Całe noce nie mogłam spać, a w dzień jak zoombie chodziłam

Fajny ten kanał Mamaginekolog jak znajdę chwilę to poczytam

Dzisiaj się postanowiłam wziąć za siebie. Zawiozłam dzieci do szkoły i nie będę się kłaść. Ogarnę trochę kuchnię i zrobię jakiś dobry obiad

Miłego dnia [emoji8]

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, czy ma ktoras z Was podwyzszona temperature ciala (mierzona normalnie pod pacha ;) ). Od ponad tygodnia mam temp w granicach 37,2 - 37,5 i nie ukrywam, ze to jest juz dosc wyczerpujace.
Jak jest u Was?
Ja mam normalna temperature ale jest mi caly czas zimno.Zimne stopy,zimne dłonie.Wieczor tylko pod kocem.
Mi lekarz mowil ze podczas ciazy temperatura ciala moze sie podwyzszyć.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry