Rozpuszczalna
Fanka BB :)
Niestety na fejsie na grupie zamkniętej gorzej się rozmawia niż na forum.
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Część dziewczyny Czytam to forum już kilka dni więc postanowiłam się przywitać Jestem dokładnie w 5 tyg i 6 dniu ciazy i termin mam na 24 maja.U lekarza byłam w 5+1 i niestety było widać tylko pęcherzyk ciążowy.Nastepna wizyta dopiero 11.10 na którą czekam z niecierpliwością i nadzieją że usłyszę serduszko Jestem już mama, małego rozrabiaka z 20 maja tylko 2014 roku.Mam nadzieję że ciąża będzie przebiegać bezproblemowo tak jak za pierwszym razem.Pozdrawiam wszystkie mamy i trzymam za was kciuki [emoji110]
Dziewczyny zrobiło mi się zimno. Czym mogę je smarować?
Jak byłam w aptece to babeczka powiedziała że ona nie poleca niczego tylko czekać aż samo zniknie. Idę jutro do gin to zapytam.Witaj Kamcia
U mnie w 5 tygodniu również nie było jeszcze serduszka, chyba jest stanowczo za wcześnie. Było widać pęcherzyk i ciałko żółte.
Nie wiem co można używać w ciąży ale osobiście polecam Sonol. Preparat w białej buteleczce zakończony kuleczką jak przy antyperspirancie. Kosztuje góra 7 zł ale bardzo skuteczny. U mnie nigdy nie sprawdzał się Zovirax ani plasterki a Sonol działał szybko i skutecznie.
Nie wiem czy działanie zależy od przyczyn opryszczki. Ja już nie miałam jej od wieków ale jak pracowałam w firmie gdzie była non stop klimatyzacja to miałam bardzo często.
Dziewczyny jeśli nikogo nie urażę to zastańmy na tym forum, fajnie tu jest a fb mam już po dziurki w nosie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No sikanie to u mnie ze 2 razy w nocy przynajmniej i w ciagu dnia to juz nie zliczeCzy Wam tez sie chce ciagle siku?? Ja ciegle czuje dziwny ucisk masakra