reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja też słyszałam, że jak plamienia to lepiej nie. Zresztą ja to może ochotę i mam ale się boje...poczekam do II trym, ja dam radę, nie wiem jak mąż...niech też pocierpi:)

Ja tez ochote mam ale chyba bylby to sex z dusza na ramieniu i nie to co bym chciala.Maz na paczatku probowal mnie zaczepiac ale teraz juz nie pyta.Chyba zrozumial:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Plamienia miałam ale biorę luteinę i nie mam. Niemniej jednak zapytam na wizycie ginekologa jak jest z tym seksem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem po wizycie u lekarza... 23 robiłam betę i według lekarza jest za mała... więc albo.coś nie tak albo po prostu młodsza ciąża (poprzedni cykl miałam dziwaczny) od razu pobiegłam zrobić znowu bete- wieczorem wyniki, trzymajcie kciuki. Do lekarza ide 5 pazdziernika.

Dziewczyny, a nie wolalybyscie zamkniętej grupy na fejsie? Może to tylko moje zdanie ale mam wrażenie, ze tak byłoby bardziej przejrzyście... a byśmy zrobiły zamknięta żeby nikt nie mógł czytać. Taka muza propozycja

Ja też słyszałam, że jak plamienia to lepiej nie. Zresztą ja to może ochotę i mam ale się boje...poczekam do II trym, ja dam radę, nie wiem jak mąż...niech też pocierpi:)

Ja dokladnie tak samo. Nie mialam plamien ani nic ale mimo to boje sie, wole poczekac do 2 trym. Jeszcze dwa tyg [emoji4]. Nie pytalam gina czy wolno czy nie, bylo mi glupio.

Witajcie :)
W czwartek mam wizyte juz sie nie moge doczekac:))

Ja mam zakaz od gina na seks od razu mi powiedziala:)

A co do sluzu to tez jest troche szczegolnie jak gdzies jestem to czuje hihi

I jestem mega glodna dzis na obiad kapusniak mniam :) i mam ochote na kawe inke z duza iloscia mleka i na pierogi z jagodami i smietana ale jazda :) wszytko na raz bym jadla ladnie waga pojdzie w gore no ale coz zrobic :)
Haha ja tez dzis kapusniak zrobilam, zjadlam juz pol garnka taki jest dobry [emoji4]

Dziewczyny gratuluję pięknych fasolek. Ja po wczorajszej wizycie się załamałam i przeplakalam cały wieczór. Wg usg 7t3d a zarodek tylko 3,6mm i brak serduszka. Za tydzień kolejna wizyta ale ja przy poprzednim poronieniu miałam taką samą sytuację więc sił mi brak. Nie wierze że to znowu się dzieje
EDIT: dziś wracając z pracy myślałam, że zaczyna się plamienie, ale to ten śluz o którym pisałyście

Ostatnia edycja:
Agathie...:(

Kurcze dużo tych smutnych wiadomości tak mi się zdaje....

Ja dziś zrobiłam krupnik i miałam kurczaka z ryżem z curry z wczoraj. Ale ten kapuśniak:) uuu

Właśnie wstałam, zjadłam i idę się ogarniać po dziecko do przedszkola.

Agathie...:(

Kurcze dużo tych smutnych wiadomości tak mi się zdaje....

Ja dziś zrobiłam krupnik i miałam kurczaka z ryżem z curry z wczoraj. Ale ten kapuśniak:) uuu

Właśnie wstałam, zjadłam i idę się ogarniać po dziecko do przedszkola.
No za mnia od poczatku ciazy kapusta chodzi. Pod kazda postacia [emoji16]

Dziewczyny gratuluję pięknych fasolek. Ja po wczorajszej wizycie się załamałam i przeplakalam cały wieczór. Wg usg 7t3d a zarodek tylko 3,6mm i brak serduszka. Za tydzień kolejna wizyta ale ja przy poprzednim poronieniu miałam taką samą sytuację więc sił mi brak. Nie wierze że to znowu się dzieje
EDIT: dziś wracając z pracy myślałam, że zaczyna się plamienie, ale to ten śluz o którym pisałyście

Spokojnie. Dopoki jest nadzieja to nie warto sie stresowac, mi sie ostatnio opoznila owulacja o 2 tyg mimo ze zawsze mialam regularne cykle. Pewnie ciaza jest mlodsza. Glowa do gory[emoji4]

reklama
Część dziewczyny Czytam to forum już kilka dni więc postanowiłam się przywitać Jestem dokładnie w 5 tyg i 6 dniu ciazy i termin mam na 24 maja.U lekarza byłam w 5+1 i niestety było widać tylko pęcherzyk ciążowy.Nastepna wizyta dopiero 11.10 na którą czekam z niecierpliwością i nadzieją że usłyszę serduszko Jestem już mama, małego rozrabiaka z 20 maja tylko 2014 roku.Mam nadzieję że ciąża będzie przebiegać bezproblemowo tak jak za pierwszym razem.Pozdrawiam wszystkie mamy i trzymam za was kciuki ✊

Do góry