reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja też słyszałam, że jak plamienia to lepiej nie. Zresztą ja to może ochotę i mam ale się boje...poczekam do II trym, ja dam radę, nie wiem jak mąż...niech też pocierpi:)

Ja tez ochote mam ale chyba bylby to sex z dusza na ramieniu i nie to co bym chciala.Maz na paczatku probowal mnie zaczepiac ale teraz juz nie pyta.Chyba zrozumial:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Plamienia miałam ale biorę luteinę i nie mam. Niemniej jednak zapytam na wizycie ginekologa jak jest z tym seksem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem po wizycie u lekarza... 23 robiłam betę i według lekarza jest za mała... więc albo.coś nie tak albo po prostu młodsza ciąża (poprzedni cykl miałam dziwaczny) od razu pobiegłam zrobić znowu bete- wieczorem wyniki, trzymajcie kciuki. Do lekarza ide 5 pazdziernika.

Dziewczyny, a nie wolalybyscie zamkniętej grupy na fejsie? Może to tylko moje zdanie ale mam wrażenie, ze tak byłoby bardziej przejrzyście... a byśmy zrobiły zamknięta żeby nikt nie mógł czytać. Taka muza propozycja

Ja też słyszałam, że jak plamienia to lepiej nie. Zresztą ja to może ochotę i mam ale się boje...poczekam do II trym, ja dam radę, nie wiem jak mąż...niech też pocierpi:)

Ja dokladnie tak samo. Nie mialam plamien ani nic ale mimo to boje sie, wole poczekac do 2 trym. Jeszcze dwa tyg [emoji4]. Nie pytalam gina czy wolno czy nie, bylo mi glupio.

Witajcie :)
W czwartek mam wizyte juz sie nie moge doczekac:))

Ja mam zakaz od gina na seks od razu mi powiedziala:)

A co do sluzu to tez jest troche szczegolnie jak gdzies jestem to czuje hihi

I jestem mega glodna dzis na obiad kapusniak mniam :) i mam ochote na kawe inke z duza iloscia mleka i na pierogi z jagodami i smietana ale jazda :) wszytko na raz bym jadla ladnie waga pojdzie w gore no ale coz zrobic :)
Haha ja tez dzis kapusniak zrobilam, zjadlam juz pol garnka taki jest dobry [emoji4]

Dziewczyny gratuluję pięknych fasolek. Ja po wczorajszej wizycie się załamałam i przeplakalam cały wieczór. Wg usg 7t3d a zarodek tylko 3,6mm i brak serduszka. Za tydzień kolejna wizyta ale ja przy poprzednim poronieniu miałam taką samą sytuację więc sił mi brak. Nie wierze że to znowu się dzieje
EDIT: dziś wracając z pracy myślałam, że zaczyna się plamienie, ale to ten śluz o którym pisałyście

Ostatnia edycja:
Agathie...:(

Kurcze dużo tych smutnych wiadomości tak mi się zdaje....

Ja dziś zrobiłam krupnik i miałam kurczaka z ryżem z curry z wczoraj. Ale ten kapuśniak:) uuu

Właśnie wstałam, zjadłam i idę się ogarniać po dziecko do przedszkola.

Agathie...:(

Kurcze dużo tych smutnych wiadomości tak mi się zdaje....

Ja dziś zrobiłam krupnik i miałam kurczaka z ryżem z curry z wczoraj. Ale ten kapuśniak:) uuu

Właśnie wstałam, zjadłam i idę się ogarniać po dziecko do przedszkola.
No za mnia od poczatku ciazy kapusta chodzi. Pod kazda postacia [emoji16]

Dziewczyny gratuluję pięknych fasolek. Ja po wczorajszej wizycie się załamałam i przeplakalam cały wieczór. Wg usg 7t3d a zarodek tylko 3,6mm i brak serduszka. Za tydzień kolejna wizyta ale ja przy poprzednim poronieniu miałam taką samą sytuację więc sił mi brak. Nie wierze że to znowu się dzieje
EDIT: dziś wracając z pracy myślałam, że zaczyna się plamienie, ale to ten śluz o którym pisałyście

Spokojnie. Dopoki jest nadzieja to nie warto sie stresowac, mi sie ostatnio opoznila owulacja o 2 tyg mimo ze zawsze mialam regularne cykle. Pewnie ciaza jest mlodsza. Glowa do gory[emoji4]

reklama
Część dziewczyny Czytam to forum już kilka dni więc postanowiłam się przywitać Jestem dokładnie w 5 tyg i 6 dniu ciazy i termin mam na 24 maja.U lekarza byłam w 5+1 i niestety było widać tylko pęcherzyk ciążowy.Nastepna wizyta dopiero 11.10 na którą czekam z niecierpliwością i nadzieją że usłyszę serduszko Jestem już mama, małego rozrabiaka z 20 maja tylko 2014 roku.Mam nadzieję że ciąża będzie przebiegać bezproblemowo tak jak za pierwszym razem.Pozdrawiam wszystkie mamy i trzymam za was kciuki ✊

Do góry