reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Jestem po wizycie u lekarza... 23 robiłam betę i według lekarza jest za mała... więc albo.coś nie tak albo po prostu młodsza ciąża (poprzedni cykl miałam dziwaczny) od razu pobiegłam zrobić znowu bete- wieczorem wyniki, trzymajcie kciuki. Do lekarza ide 5 pazdziernika.

Dziewczyny, a nie wolalybyscie zamkniętej grupy na fejsie? Może to tylko moje zdanie ale mam wrażenie, ze tak byłoby bardziej przejrzyście... a byśmy zrobiły zamknięta żeby nikt nie mógł czytać. Taka muza propozycja
Ten fb to fajny pomysl :)
Ja mam tak samo dzis 5tc i 6 dzien:) a na wizycie bylam 4 tc i 1 dzien i byl pecherzyk ciazowy :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie u lekarza... 23 robiłam betę i według lekarza jest za mała... więc albo.coś nie tak albo po prostu młodsza ciąża (poprzedni cykl miałam dziwaczny) od razu pobiegłam zrobić znowu bete- wieczorem wyniki, trzymajcie kciuki. Do lekarza ide 5 pazdziernika.

Dziewczyny, a nie wolalybyscie zamkniętej grupy na fejsie? Może to tylko moje zdanie ale mam wrażenie, ze tak byłoby bardziej przejrzyście... a byśmy zrobiły zamknięta żeby nikt nie mógł czytać. Taka muza propozycja
Bedzie dobrze!!Trzymamy kciuki za betke:)
Ja mam tak samo dzis 5tc i 6 dzien:) a na wizycie bylam 4 tc i 1 dzien i byl pecherzyk ciazowy :)

Dziewczyny gratuluję pięknych fasolek. Ja po wczorajszej wizycie się załamałam i przeplakalam cały wieczór. Wg usg 7t3d a zarodek tylko 3,6mm i brak serduszka. Za tydzień kolejna wizyta ale ja przy poprzednim poronieniu miałam taką samą sytuację więc sił mi brak. Nie wierze że to znowu się dzieje
EDIT: dziś wracając z pracy myślałam, że zaczyna się plamienie, ale to ten śluz o którym pisałyście
Nie martw sie kochana!Co powiedzial lekarz?

Nie nadążam czytać, bo z Jaskiem na L4 siedzimy :/

Pozytywnych wizyt gratuluje.

Ja jutro mam wizytę.

Co do bara bara, to ja pytalam gina wprost w poprzedniej ciąży i dal bana, bo raz jakies zapalenia, innym razem bez tłumaczenia. Na przedostatniej wizycie ok. 38 tyg powiedzial, ze do woli :D

Co do fejsa, to byłabym ostrozna, nie będzie tak jak tu. Nie idzie zachować chronologii. Przenioslysmy sie tam z majowkami 2015, jak juz dzieci sie urodzily i sie posypalo. Kilka dziewczyn cos tam pisze, w sumie udziela sie moze polowa. Gadamy na codzien na czacie i tam rozmawia 7 z 30 dziewczyn. Reszta nie wchodzi. Posypalo sie. Zaczelysmy nazywać wpisy data i pod ta data pisac danego dnia żeby dało sie odnalezc i tez jakos nie wyszlo. Tam na pewno nie będzie tak jak tu.

reklama
Nie nadążam czytać, bo z Jaskiem na L4 siedzimy :/

Pozytywnych wizyt gratuluje.

Ja jutro mam wizytę.

Co do bara bara, to ja pytalam gina wprost w poprzedniej ciąży i dal bana, bo raz jakies zapalenia, innym razem bez tłumaczenia. Na przedostatniej wizycie ok. 38 tyg powiedzial, ze do woli :D

Co do fejsa, to byłabym ostrozna, nie będzie tak jak tu. Nie idzie zachować chronologii. Przenioslysmy sie tam z majowkami 2015, jak juz dzieci sie urodzily i sie posypalo. Kilka dziewczyn cos tam pisze, w sumie udziela sie moze polowa. Gadamy na codzien na czacie i tam rozmawia 7 z 30 dziewczyn. Reszta nie wchodzi. Posypalo sie. Zaczelysmy nazywać wpisy data i pod ta data pisac danego dnia żeby dało sie odnalezc i tez jakos nie wyszlo. Tam na pewno nie będzie tak jak tu.
Ja też nie jestem za fejsem. Tu jest ok :).

Do góry