Rozpuszczalna
Fanka BB :)
Dziewczyny zrobiło mi się zimno. Czym mogę je smarować?
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten fb to fajny pomyslJestem po wizycie u lekarza... 23 robiłam betę i według lekarza jest za mała... więc albo.coś nie tak albo po prostu młodsza ciąża (poprzedni cykl miałam dziwaczny) od razu pobiegłam zrobić znowu bete- wieczorem wyniki, trzymajcie kciuki. Do lekarza ide 5 pazdziernika.
Dziewczyny, a nie wolalybyscie zamkniętej grupy na fejsie? Może to tylko moje zdanie ale mam wrażenie, ze tak byłoby bardziej przejrzyście... a byśmy zrobiły zamknięta żeby nikt nie mógł czytać. Taka muza propozycja
Ja mam tak samo dzis 5tc i 6 dzien a na wizycie bylam 4 tc i 1 dzien i byl pecherzyk ciazowy
Bedzie dobrze!!Trzymamy kciuki za betkeJestem po wizycie u lekarza... 23 robiłam betę i według lekarza jest za mała... więc albo.coś nie tak albo po prostu młodsza ciąża (poprzedni cykl miałam dziwaczny) od razu pobiegłam zrobić znowu bete- wieczorem wyniki, trzymajcie kciuki. Do lekarza ide 5 pazdziernika.
Dziewczyny, a nie wolalybyscie zamkniętej grupy na fejsie? Może to tylko moje zdanie ale mam wrażenie, ze tak byłoby bardziej przejrzyście... a byśmy zrobiły zamknięta żeby nikt nie mógł czytać. Taka muza propozycja
Ja mam tak samo dzis 5tc i 6 dzien a na wizycie bylam 4 tc i 1 dzien i byl pecherzyk ciazowy
Nie martw sie kochana!Co powiedzial lekarz?Dziewczyny gratuluję pięknych fasolek. Ja po wczorajszej wizycie się załamałam i przeplakalam cały wieczór. Wg usg 7t3d a zarodek tylko 3,6mm i brak serduszka. Za tydzień kolejna wizyta ale ja przy poprzednim poronieniu miałam taką samą sytuację więc sił mi brak. Nie wierze że to znowu się dzieje
EDIT: dziś wracając z pracy myślałam, że zaczyna się plamienie, ale to ten śluz o którym pisałyście
U mnie wszystko wporzadkuChyba musialas cos zle doczytac kochanaJagi06 trzeba wierzyć, a lekarz co mówi?
Emkamat10 pewnie młodsza ciąża nie martw się. Co do grupy na fejsie jestem jak najbardziej ZA
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeju Agathie miało być [emoji85] ciąża już na wszystko mi uciska [emoji12]U mnie wszystko wporzadkuChyba musialas cos zle doczytac kochana
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też nie jestem za fejsem. Tu jest ok .Nie nadążam czytać, bo z Jaskiem na L4 siedzimy :/
Pozytywnych wizyt gratuluje.
Ja jutro mam wizytę.
Co do bara bara, to ja pytalam gina wprost w poprzedniej ciąży i dal bana, bo raz jakies zapalenia, innym razem bez tłumaczenia. Na przedostatniej wizycie ok. 38 tyg powiedzial, ze do woli
Co do fejsa, to byłabym ostrozna, nie będzie tak jak tu. Nie idzie zachować chronologii. Przenioslysmy sie tam z majowkami 2015, jak juz dzieci sie urodzily i sie posypalo. Kilka dziewczyn cos tam pisze, w sumie udziela sie moze polowa. Gadamy na codzien na czacie i tam rozmawia 7 z 30 dziewczyn. Reszta nie wchodzi. Posypalo sie. Zaczelysmy nazywać wpisy data i pod ta data pisac danego dnia żeby dało sie odnalezc i tez jakos nie wyszlo. Tam na pewno nie będzie tak jak tu.