reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Luzik ;) jak wolicie tutaj- nie ma problemu :)
Najwyżej poooozniej (jak już będziemy się turlac) założę coś na fejsie i jeśli któraś będzie chciała to dołączy :)

Odliczam godziny do wyników betyyyy....

A spać mi się tak chce, ze szok no ale pracować trzeba
Wyniki on line?Czy jedziesz odebrac?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

super :)))) gratulacje, u mnie tydzień temu zarodek miał 1 cm :) teraz większy zapewne :)

Z tym sikaniem to i ja tak mam, co chwila siku i wiecie co, robiłam badania moczu i wyszło, że mam liczne bakterie, ale nic mnie przy sikaniu nie boli. Byłam dzisiaj u internisty po receptę i przy okazji rzuciła okiem na wyniki badań, kazała powtórzyć. Pytała czy boli, nie mnie nie boli, ale np czuje, że chce mi się siku a siak mało, ledwo co. Coś czuje, że to jednak coś złapałam. Kazała jeść żurawinę a ewentualne leki ma mi przepisać ginka, wizyta 3.10.

Ja też jestem za tym aby zostać tutaj, na FB nie będzie tak fajnie a generalnie mam to w nosie kto to czyta ;)

Dziewczyny,dziękuję za miłe przyjęcie. :) Jeśli mogłabym coś dodać na temat osobnej grupy,czy to na Fb,czy zakmniętej tutaj....Powiem wam,że to kiepski pomysł. Na czerwcówkach 2015 dziewczyny właśnie zrobił taką zamkniętą grupę i przez to spora część się wykruszyła, niektóre pisały tu,inne na zamkniętej, a mało która miała czas ogarnąć obydwie. Ja wychodzę z założenia,że jest dobrze tak jak jest,nie ma po co zmieniać. :) Ale oczywiście decyzja należy do was, bo ja ,póki co,do środy jeszcze oficjalnie majówką nie jestem.:laugh2:

Kochane mamusie wlasnie wróciłam i jestem szczęśliwa [emoji7] serduszko pięknie było [emoji173]️ maluszek ma 1 cm [emoji4] zdjęcie na odpowiednim wątku [emoji4][emoji173]️ planowany termin 14 maj [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję :)
Ja też co chwilę sikam. Jestem jeszcze przeziębiona więc co chwilę pije herbatę a to nie sprzyja rzadszemu oddawaniu moczu. Ehhh takie życie [emoji6]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Herbatke z imbiru wypij jak mozesz
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ekspresową czy taką zwykłą ze świeżym imbirem?

Ten fb to fajny pomysł:)
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi się nie podobają zamknięte grupy. Będzie tam się ciężko dostać. Pamiętajcie że wiele osób zanim zacznie pisać najpierw dużo czyta. Dawno temu jak FB raczkował dziewczyny tutaj robiły grupę zamkniętą. Ale to też było fatalne szczególnie dla nowych osób. Nikt nie udzielał się na ogólnym więc wydawało się że nikt niczego nie czyta i że nic się nie dzieje, więc wątek umarł.
Ja jestem przeciw. To moim zdaniem zabija to ideę Forum jako takiego.

Hej dziewczyny.. ja CHYBA dołączam z terminem na 26 maja... Chyba,ponieważ mam kompletny mętlik w głowie, mam 7-letnią córkę i 15-miesięcznego syna, planowałam trzecie,nawet na staraczkach coś tam pisałam,ale to ..nie wiem,nie zdawałam sobie sprawy chyba,że może wyjść tak szybko,że tak realnie. No nie wiem czy mnie zrozumiecie. :no:

Ja rozumiem :). My też staraliśmy się a jednak jak już się wystaraliśmy to zaskoczona byłam :)

Do góry