reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja dzisiaj druga wizyta i jest to koniec 8 tygodnia . Mam nadzieje , ze bedzie juz zarodek z bijącym serduszkiem bo trzy tyg temu był tylko pęcherzyk ale to był 5 tydzien . Jakos mam dziwnie nie przyjemne przeczucia chociaż nie mam powodu bo nic sie nie dzieje... To moje pierwsze dziecko i w zasadzie szybko udało sie i tak boje sie, ze za duzo szczęścia na raz ...[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak mi się przypomniało. Mówiłam wczoraj mojej doktorowej o mdłościach . Powiedziała bym brała 3x dziennie po 1 tab MAMARIN, to jakiś tam suplement z witaminy B, gdyby po tygodniu mdłości się nie zmniejszyły to odstawić

Psiara, bardzo mi przykro :(.
U mnie pojawiła się dziś mała brązowa plamka na papierze, boję się, że to zwiastuje poronienie... Byłam już dobrej myśli, wierzyłam w cud, że zarodek się pojawi, uspokoiłam się, ale nawet tak mały objaw potrafi zburzyć cały spokój :(. Do tego boli mnie brzuch... Nie jakoś bardzo, ledwie wyczuwalnie, ale po 2 poronieniach jestem już zaniepokojona :(.

Do lekarza !!!

U mnie na mdłości to pomaga zanim wstanę kilka łyków wody. Jednak gwarancji nie ma. Jak mają być to będą. Najlepiej zjeść coś przed snem bo im bardziej jest się głodnym tym większe mdłości.

Psiara współczuję i trzymaj się mocno.

Zdechła kura może masz zdjęcie aby się pochwalić?

Ja dzisiaj druga wizyta i jest to koniec 8 tygodnia . Mam nadzieje , ze bedzie juz zarodek z bijącym serduszkiem bo trzy tyg temu był tylko pęcherzyk ale to był 5 tydzien . Jakos mam dziwnie nie przyjemne przeczucia chociaż nie mam powodu bo nic sie nie dzieje... To moje pierwsze dziecko i w zasadzie szybko udało sie i tak boje sie, ze za duzo szczęścia na raz ...[emoji4]

Nie stresuj sie, przy pierwszym tak bedzie i przy drugim tez bedzie stresik, to normalne ....
Wszytsko bedzie dobrze...tym bardziej ze nie masz zadnych niepokojacych objawow

Nie stresuj sie, przy pierwszym tak bedzie i przy drugim tez bedzie stresik, to normalne ....
Wszytsko bedzie dobrze...tym bardziej ze nie masz zadnych niepokojacych objawow

Daj znać po :)

reklama
Gosam-kiedy masz nastepna wizyte?Jak sie czujesz?:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
10.10 czuje się typowo ciążowa. Mdłości, cycki bolą, śpiąca jestem. Jak za dużo pochodzę to brzuch mnie zaczyna pobolewac, ale tak to od soboty żadnych plamien więc myślę że jajeczkowanie miałam pozniej i nie ma się co martwić

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

Do góry