Psiara-przykro mi!!!Wiem co teraz przeżywasz.Tulę mocno do serca[emoji173]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio?Wyrzucili Cie?Jak mozna!!Jestes wciazy to jestes w grupie nie jestes to spadaj?!Jak tak mozna i pomyslec ze to kobieta kobiecie robi(Psiara, ogromnie mi przykro, wiem co teraz przeżywasz. Wpadaj do nas na forum. Dobrze, że to forum otwarte, bo mnie po poronieniu z jednego wyrzucili :-/
Strasznie mi przykro i bardzo ci współczuje
Też raz miałam taki dzień gdzie wymiotowałam publicznie bo już nie wytrzymałam ale obecnie mdłości mi przeszły i tylko czasami rano trochę mi niedobrze ale to jest chwilowe.
Ja mam takie tabletki Prevomit z imbirem, kwasem foliowym i jakieś witaminy ale myślę że zwykły imbir taki świeży jest najzdrowszy.
A w rodzinie są bliźniaki? Czy może jakieś leki brałaś na jajeczkowanie?
Naprawdę wyrzucili Ciebie z forum jak poroniłaś? [emoji50]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ssabrinaa-trzymam kciuki za ladny przyrostGratuluje wszystkim dziewczyna udanych wizyt i usłyszanych serduszek!!!
Ja też dzisiaj byłam na wizycie i nie jest dobrze bo zamiast 8tygodniowego zarodka zobaczyłam 5tygodniowy pęcherzyk,wczoraj robili mi bete w szpitalu i pasuje do 5tc jutro mam iść powtórzyć bete i popołudniu się dowiem czy przyrasta czy straciłam maleństwo.
Gosam-kiedy masz nastepna wizyte?Jak sie czujesz?Ja wg ostatniej miesiączki powinnam być w 7 tyg a wg usg jestem w piatym, ale pecherzyk rośnie i jestem dobrej myśli. Trzymam kciuki żeby u ciebie też tak było
Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app
DO LEKARZA!!!Psiara, bardzo mi przykro .
U mnie pojawiła się dziś mała brązowa plamka na papierze, boję się, że to zwiastuje poronienie... Byłam już dobrej myśli, wierzyłam w cud, że zarodek się pojawi, uspokoiłam się, ale nawet tak mały objaw potrafi zburzyć cały spokój . Do tego boli mnie brzuch... Nie jakoś bardzo, ledwie wyczuwalnie, ale po 2 poronieniach jestem już zaniepokojona .
DO LEKARZA!!!Psiara, bardzo mi przykro .
U mnie pojawiła się dziś mała brązowa plamka na papierze, boję się, że to zwiastuje poronienie... Byłam już dobrej myśli, wierzyłam w cud, że zarodek się pojawi, uspokoiłam się, ale nawet tak mały objaw potrafi zburzyć cały spokój . Do tego boli mnie brzuch... Nie jakoś bardzo, ledwie wyczuwalnie, ale po 2 poronieniach jestem już zaniepokojona .
Ja mam 35 lat. Ani u mnie ani u męża nie ma bliźniąt, nawet w dalszej rodzinie. Ciąży nie planowalam, więc nic na jajeczkowanie nie bralam. Z tego, co zrozumiałam to mogą byc bliznieta 1jajowe.
Dziś spalam może 4 godziny, a dziś mnóstwo mam biegania. Przede wszystkim idę po książki do biblioteki- embriologia na pewno, pewnie patologie ciazy wezmę.