reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Psiara, ogromnie mi przykro, wiem co teraz przeżywasz. Wpadaj do nas na forum. Dobrze, że to forum otwarte, bo mnie po poronieniu z jednego wyrzucili :-/
Serio?Wyrzucili Cie?Jak mozna!!Jestes wciazy to jestes w grupie nie jestes to spadaj?!Jak tak mozna i pomyslec ze to kobieta kobiecie robi:((
Strasznie mi przykro i bardzo ci współczuje ☹️

Też raz miałam taki dzień gdzie wymiotowałam publicznie bo już nie wytrzymałam ale obecnie mdłości mi przeszły i tylko czasami rano trochę mi niedobrze ale to jest chwilowe.
Ja mam takie tabletki Prevomit z imbirem, kwasem foliowym i jakieś witaminy ale myślę że zwykły imbir taki świeży jest najzdrowszy.

A w rodzinie są bliźniaki? Czy może jakieś leki brałaś na jajeczkowanie?

Naprawdę wyrzucili Ciebie z forum jak poroniłaś? [emoji50]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje wszystkim dziewczyna udanych wizyt i usłyszanych serduszek!!!

Ja też dzisiaj byłam na wizycie i nie jest dobrze bo zamiast 8tygodniowego zarodka zobaczyłam 5tygodniowy pęcherzyk,wczoraj robili mi bete w szpitalu i pasuje do 5tc jutro mam iść powtórzyć bete i popołudniu się dowiem czy przyrasta czy straciłam maleństwo.
Ssabrinaa-trzymam kciuki za ladny przyrost:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Psiara, bardzo mi przykro :(.
U mnie pojawiła się dziś mała brązowa plamka na papierze, boję się, że to zwiastuje poronienie... Byłam już dobrej myśli, wierzyłam w cud, że zarodek się pojawi, uspokoiłam się, ale nawet tak mały objaw potrafi zburzyć cały spokój :(. Do tego boli mnie brzuch... Nie jakoś bardzo, ledwie wyczuwalnie, ale po 2 poronieniach jestem już zaniepokojona :(.
DO LEKARZA!!!

Psiara, bardzo mi przykro :(.
U mnie pojawiła się dziś mała brązowa plamka na papierze, boję się, że to zwiastuje poronienie... Byłam już dobrej myśli, wierzyłam w cud, że zarodek się pojawi, uspokoiłam się, ale nawet tak mały objaw potrafi zburzyć cały spokój :(. Do tego boli mnie brzuch... Nie jakoś bardzo, ledwie wyczuwalnie, ale po 2 poronieniach jestem już zaniepokojona :(.
DO LEKARZA!!!

gosam- :( trzymaj się....kurczę...i właśnie, leć do lekarza, może nie jest za późno, poda Ci luteinę...bieguniem.

Jagi- wypisał Ci? no to super. Niby zamówiłam ją przed medicover online i data wystawienia jest na dzisiaj, więc poczekam jeszcze, najwyżej zadzwonię do nich ok 14 i zapytam co z tą receptą.

Ja mam 35 lat. Ani u mnie ani u męża nie ma bliźniąt, nawet w dalszej rodzinie. Ciąży nie planowalam, więc nic na jajeczkowanie nie bralam. Z tego, co zrozumiałam to mogą byc bliznieta 1jajowe.
Dziś spalam może 4 godziny, a dziś mnóstwo mam biegania. Przede wszystkim idę po książki do biblioteki- embriologia na pewno, pewnie patologie ciazy wezmę.

A masz jakieś dzieciątka już czy to bedą pierwsze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry