reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Dziękuję, już lepiej, chyba trochę spanikowałam. To był śluz lekko różniący się od bezbarwnego, nie brązowy, różowy ani czerwony też nie... chyba wyłączę się na kilka dni z tego forum, bo tylko niepotrzebnie wprowadzam smutne tematy…
Dużo leżę, biorę duphaston 3x1, czuję lekkie ciągnięcie z prawej strony.
Dlaczego masz się wyłączyć? Forum to nie tylko fajne i zabawne tematy. To także problemy i niepewności. Cieszę się że jest dobrze i świetnie rozumiem co czujesz

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To jest na suwaczku ;) syn, 4,5 roku.

Przepraszam ale na forum w telefonie nie wszystkie suwaczki mi wyskakują.

Dziękuję, już lepiej, chyba trochę spanikowałam. To był śluz lekko różniący się od bezbarwnego, nie brązowy, różowy ani czerwony też nie... chyba wyłączę się na kilka dni z tego forum, bo tylko niepotrzebnie wprowadzam smutne tematy…

Olga mam podobne objawy tyle że biorę luteinę a brzuch też mnie ciągnie czasami kłuje różne mam odczucia z nim związane.
Nie martw się wszystko będzie dobrze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No co ty piszesz?!Jakie smutne tematy?Jestesmy po to by sie wspierać na dobre i zle a nie tylko na dobre:)Jesli oczywiscie odpoczynek od forum Ci potrzebne to rozumiem.
Odpoczywaj:)
Dzień dobry. [emoji4] [emoji4]

Psiara- bardzo mi przykro. Trzymaj się.

ZdechłaKura- wow, gratulacje! [emoji4]

Miałam wczoraj wizytę i moja dzidzia do mnie pomachała [emoji173] Cudne ma nóżki i rączki. [emoji173]
Problem jest tylko z moją tarczycą. [emoji17] Nigdy nie miałam z nią problemu, a tu niedoczynność tarczycy. [emoji17] To już 10 tc a ja dopiero dziś zacznę brać leki, a w piątek mam wizytę u endokrynologa. Boję się, że tak późne rozpoczęcie leczenia nie jest dobre dla dziecka. [emoji17]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pytanie dość intymne więc nie spodziewam się lawiny odpowiedzi ale to moja pierwsza ciąża, co z seksem wolno, nie wolno, miałam plamienia więc nie wiem [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam plamienia na brazowo i lekarz od razu katygorycznie zabronil.Teraz ide i zapytam go czy juz zagrozenie minelo.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też słyszałam, że jak plamienia to lepiej nie. Zresztą ja to może ochotę i mam ale się boje...poczekam do II trym, ja dam radę, nie wiem jak mąż...niech też pocierpi:)

reklama
Dzień dobry. [emoji4] [emoji4]

Psiara- bardzo mi przykro. Trzymaj się.

ZdechłaKura- wow, gratulacje! [emoji4]

Miałam wczoraj wizytę i moja dzidzia do mnie pomachała [emoji173] Cudne ma nóżki i rączki. [emoji173]
Problem jest tylko z moją tarczycą. [emoji17] Nigdy nie miałam z nią problemu, a tu niedoczynność tarczycy. [emoji17] To już 10 tc a ja dopiero dziś zacznę brać leki, a w piątek mam wizytę u endokrynologa. Boję się, że tak późne rozpoczęcie leczenia nie jest dobre dla dziecka. [emoji17]

Nie martw się nic się nie stanie najważniejsze żebyś wzięła szybko leki mi tarczyca wyszła w czwartej ciąży też koło 10tc i jest wszystko ok z małą a ja dalej się leczę bo wyszło że mam Hashimoto

Do góry