reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Nie, i dlatego wracam na usg za 2 tygodnie. Ale musi byc ok, co nie?!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne, że będzie to jeszcze bardzo wcześnie i normalne, ale zapytałam bo ja jestem w 5t1d i do lekarza wybieram się za niecałe dwa tygodnie będzie dokładnie 6t6d myślę że serduszko powinno już pikać[emoji5]

Dziewczyny, jestem lekko podlamana.

Po przedwczorajszych bolach brzucha wczoraj bylam u mojego lekarza na usg. Sa dwa pecherzyki w macicy o wielkosci 5 mm ale bez zarodkow :( lekarz powiedzial ze albo jestem we wxzesniejszej ciazy niz myslalam, czyli nie 6 tydzien od OM tylko max poczatek 5 albo to beda puste jaja plodowe. Oprocz tego na jajnjku tez byl jakis pecherzyk. Lekarz powiedzial ze na tym etapie nie jest w stanie powiedziec, czy sa to puste jaja plodowe, ciaza blizniacza i czy nie bedzie ciazy pozamacicznej (ale przeciez pecherzyki byly w macicy):( czy to normalne zeby az tak sie te terminy roznily? I ze na tym etapie nie widac zarodka ?

Dziewczyny przez ten antybiotyk chyba dostalam zapalenia na na dole.Swedzi i piecze:(Biore priobiotyk ale jak widac to bylo za malo.
Czy moge clotrimazol?Tantum rosa?Mamy ktore miala zapalenie co stosowalyscie?Boje sie sama pchac jakies globulki na wlasna reke

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja polecam Multigin w żelu. Bardzo pomaga i można aplikować w ciąży.

Dziewczyny przez ten antybiotyk chyba dostalam zapalenia na na dole.Swedzi i piecze:(Biore priobiotyk ale jak widac to bylo za malo.
Czy moge clotrimazol?Tantum rosa?Mamy ktore miala zapalenie co stosowalyscie?Boje sie sama pchac jakies globulki na wlasna reke

Czytałam że wystarczy też używać jogurtu naturalnego, nanieść tak jak krem, a odbudowuje florę bakteryjna i łagodzi. Ale nie testowałam, lepiej dopytać.

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja polecam Multigin w żelu. Bardzo pomaga i można aplikować w ciąży.
Oooo dziekuje juz zapisuje:)
Ciekawe co jeszcze moge zlapac(wirus opryszczki,zapalenie oskrzeli,grzybica)Na ten miesiac juz infekcja dziekuje:(
Dziewczyny, jestem lekko podlamana.

Po przedwczorajszych bolach brzucha wczoraj bylam u mojego lekarza na usg. Sa dwa pecherzyki w macicy o wielkosci 5 mm ale bez zarodkow :( lekarz powiedzial ze albo jestem we wxzesniejszej ciazy niz myslalam, czyli nie 6 tydzien od OM tylko max poczatek 5 albo to beda puste jaja plodowe. Oprocz tego na jajnjku tez byl jakis pecherzyk. Lekarz powiedzial ze na tym etapie nie jest w stanie powiedziec, czy sa to puste jaja plodowe, ciaza blizniacza i czy nie bedzie ciazy pozamacicznej (ale przeciez pecherzyki byly w macicy):( czy to normalne zeby az tak sie te terminy roznily? I ze na tym etapie nie widac zarodka ?

Do góry