reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Dlatego ja nie idę na pierwszą wizytę wcześniej niż po skończonym 7mym tygodniu. Niepotrzebny mi stres i zastanawianie. Wtedy powinno być wiadomo, czy coś jest i jak się ma. Tak samo poszłam w pierwszej ciąży i od razu było serduszko.

Popieram, ja też tak robiłam i zrobiłam również przy tej ciąży.

Dziewczyny - nie mieszczę się w spodnie. Tzn. cisną mnie w pasie, że muszę guzik rozpiąć i dalej to już wiecie... rozpinają się po mału całe. Nie chcę kupować jeszcze spodni ciążowych, bo nic nie mam dużego brzucha. Tak mnie jakoś wywaliło. A ważę mniej niż jeszcze miesiąc temu.
Macie jakieś sprawdzone patenty na takie coś? Znalazłam takie sprytne guziki ale czy to ma sens w ogóle czy to jakaś wiocha jest? Link do: 6308 Guzik przedłużka poszerzający spodnie 6sztuk

reklama

Dziewczyny - nie mieszczę się w spodnie. Tzn. cisną mnie w pasie, że muszę guzik rozpiąć i dalej to już wiecie... rozpinają się po mału całe. Nie chcę kupować jeszcze spodni ciążowych, bo nic nie mam dużego brzucha. Tak mnie jakoś wywaliło. A ważę mniej niż jeszcze miesiąc temu.
Macie jakieś sprawdzone patenty na takie coś? Znalazłam takie sprytne guziki ale czy to ma sens w ogóle czy to jakaś wiocha jest? Link do: 6308 Guzik przedłużka poszerzający spodnie 6sztuk

No każdy patent jest dobry:D Ja dziś mam wygodne z wysokim stanem (najbardziej takie lubię) i jest wygodnie, bo wczoraj też rozpinałam i tak siedziałam :D Ciążowe mam, ale rozmiar 42 i by chyba ze mnie spadły po kostki teraz. Wiesz, kiedyś kupiłam w Butiku takie jak do ćwiczeń cienkie dresy z panelem na brzuch. Rewelka. Ale do pracy u mnie by nie przeszły. Może przestaw się na sukienki? :)

Gosam, witaj, pewnie, że znajdziesz wsparcie :)

Nie no w domu to oczywiście że w dresie chodzę :) Ale gorzej jak mam wyjść na dwór - dresy odpadają...
chyba sama sobie zrobię taki guzik i go wypróbuję :)

Dziękuję :) Termin coś koło 20 maja. Na wizycie 10 pazdziernika mi powie dokładnie. Ja noszę sukienki. Trzecia ciąża i brzuch mimo piątego tygodnia jest duży, a wczesniej byłam bardzo chuda może to dlatego

O fajne to pod warunkiem ze nie bedzie wystawać i nie bedzie go widac.
Najwazniejsze bys sie komfortowo czula:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję :) Termin coś koło 20 maja. Na wizycie 10 pazdziernika mi powie dokładnie. Ja noszę sukienki. Trzecia ciąża i brzuch mimo piątego tygodnia jest duży, a wczesniej byłam bardzo chuda może to dlatego
Ja tez sie przeniose na sukienki bo fajnie beda za chwile do wysokich kozakow wygladac:)
Polecacie jakies firmy?Ja bym chciala kupic taka ze eewntualnie wykorzystam po ciazy ale jak pamietam po pierwszej ciazy nie moglam patrzec na ciuchy ciazowe i je odrazu schowalam:)

ja tam śmigam w dresach, teraz są takie fajne fasony, albo spodnie materiałowe. Dzinsy odpadają, ciasno i nie wygodnie. Sukienka to rozwiązanie super wygodne :)

O jeju, dzisiaj jakoś mi źle....coś bym zjadła, nie wiem co...ale ten schabowy brzmi super....tylko, że mam obiad z wczoraj....eh...może jakaś zupa, może zupa krem? hmmm z grzaneczkami. Chyba skocze do sklepu ;P

reklama
A ja mam dzisiaj mega chęć na schabowego z ziemniaczkami a do tego mizeria :-) !!!!
Ale robisz smaka:))
Ja tez sie przeniose na sukienki bo fajnie beda za chwile do wysokich kozakow wygladac:)
Polecacie jakies firmy?Ja bym chciala kupic taka ze eewntualnie wykorzystam po ciazy ale jak pamietam po pierwszej ciazy nie moglam patrzec na ciuchy ciazowe i je odrazu schowalam:)

Do góry