reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Często macie te wizyty.
Pamiętam, że ja na początku miałam co miesiąc. Co dwa tygodnie dopiero w ostatnim trymestrze.

Kurcze.. Chciałabym już być na dalszym etapie. Pozwolić sobie wierzyć, że będzie dobrze.. Już się nie bać, ani nie asekurować.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam, ja już po śniadaniu. Mąż wyjechał właśnie na Wschód Polski. 700 km drogi. :/ Wraca w niedzielę. Zahacza o Kołobrzeg i w końcu będzie w domu. Tak więc na razie jestem ja kilometry prania, koty, które szykują swoje zaklaczone pupki na czyste, uprasowane pranie... spałam 3 godziny. Uwielbiam jak budzi mnie uczucie kwasu w buzi. Miłego dnia. Idę odpalić zmywarkę...

Dziewczyny przez ten antybiotyk chyba dostalam zapalenia na na dole.Swedzi i piecze:(Biore priobiotyk ale jak widac to bylo za malo.
Czy moge clotrimazol?Tantum rosa?Mamy ktore miala zapalenie co stosowalyscie?Boje sie sama pchac jakies globulki na wlasna reke

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny przez ten antybiotyk chyba dostalam zapalenia na na dole.Swedzi i piecze:(Biore priobiotyk ale jak widac to bylo za malo.
Czy moge clotrimazol?Tantum rosa?Mamy ktore miala zapalenie co stosowalyscie?Boje sie sama pchac jakies globulki na wlasna reke

Clotrimazolum jak najbardziej można. Ja w jednej ciąży miałam na samym początku takie zapalenie że dotknąć się nie mogłam i dostałam globulki do środka. Nie ma na co czekać bo flora teraz tam jest zmieniona bardziej podatna na takie coś.

Clotrimazolum jak najbardziej można. Ja w jednej ciąży miałam na samym początku takie zapalenie że dotknąć się nie mogłam i dostałam globulki do środka. Nie ma na co czekać bo flora teraz tam jest zmieniona bardziej podatna na takie coś.
Clotrimazol bez recepty wiec kupie odrazu.Czytalam o nystatynie ale chyba polece do rodzinnego bo zaraz oszaleje tak piecze i swedzi:-/

reklama
Do góry