reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Dadzi,

Ale ten test często wychodzi źle, nawet gdy tak naprawdę jest wszystko ok.
Powoduje to ogromny stres u matki, co źle wpływa na dziecko.

A jakie są jego pozytywy to nie umiem wymienić. Ja nie widzę żadnego. [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem tego samego zdania.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w Bogucicach rodzilam moja pierwsza corke ale 10 lat temu.Jest tam jeszcze moj lekarz Kowalski Marcin.
Ja teraz nie wiem ....

Ja tez tam rodziłam Syna wtedy nazywał się jeszcze Rydygiera. Z informacji jakie mam bardzo dużo się tam zmieniło na plus oczywiście. Można nawę "wykupić" sobie położna. Na czas porodu.

Ja tez tam rodziłam Syna wtedy nazywał się jeszcze Rydygiera. Z informacji jakie mam bardzo dużo się tam zmieniło na plus oczywiście. Można nawę "wykupić" sobie położna. Na czas porodu.
Tak mozna.Na raciborskiej gdzie ja planuje tez podobno.
Bylam tam niedawno na ginekologii po poronieniu.Po remoncie jest o niebo lepiej:))

A co powiedzial lekarz na ostatniej wizycie?
Czemu sie martwisz?Nie widzialas nic podczas usg?Pewnie bylo za wczesnie..

Widziala az za dużo. Podejrzewa bliznieta. Ogólnie, to byłam za bardzo w szoku , by rozmawiać racjonalnie. A moja ciąża okazała się starsza niż myślałam. Dla mnie wynik testu ciazowego byl szokiem, więc ...

ja na wypisie ze szpitala 6 tydzień milam info:poronienie zagrażające podejrzenie pustego jaja płodowego. Miałam czekać. Zrobić betę w odstępie 48 h i zobaczyć czy przyrasta 1wynik ok 39000, 2 wynik 55000. Po tygodniu byłam u giną i było. Juz serducho i zarodek , no i krwiak ale to inna historia. Modliłam. Się codziennie bo nic innego mi nie zostało. Trzymam mocno kciuki. Wiem co czujesz.

Dziękuję Ci za dobre słowo. Jesteście kochane dziewczyny :*!
Mówi się, żeby nie wchodzić na forum i nie czytać tych głupot, ale widzę, że tu jest mądra ekipa, dodaje wsparcia i służy radą (nie wyczytaną, a opartą na własnych doświadczeniach). Cieszę się, że tu z Wami jestem. Oby jak najdłużej :). Zastanawiam się tylko nad jednym - miałam już 3 usg, a to dopiero według OM 7 tydzień. Obstawiam, że mój lekarz będzie mnie chciał zbadać w piątek, żeby ocenić czy jest zagrożenie. Tylko czy takie częste robienie usg jest bezpieczne...

Widziala az za dużo. Podejrzewa bliznieta. Ogólnie, to byłam za bardzo w szoku , by rozmawiać racjonalnie. A moja ciąża okazała się starsza niż myślałam. Dla mnie wynik testu ciazowego byl szokiem, więc ...
O rety, ale Ci zazdroszczę! :) Oswoisz się z tą myślą i będziesz widziała same pozytywy posiadania dwójeczki :).

Dziękuję Ci za dobre słowo. Jesteście kochane dziewczyny :*!
Mówi się, żeby nie wchodzić na forum i nie czytać tych głupot, ale widzę, że tu jest mądra ekipa, dodaje wsparcia i służy radą (nie wyczytaną, a opartą na własnych doświadczeniach). Cieszę się, że tu z Wami jestem. Oby jak najdłużej :). Zastanawiam się tylko nad jednym - miałam już 3 usg, a to dopiero według OM 7 tydzień. Obstawiam, że mój lekarz będzie mnie chciał zbadać w piątek, żeby ocenić czy jest zagrożenie. Tylko czy takie częste robienie usg jest bezpieczne...
Kochana... Jezeli są takie zalecenia to lepiej robic USG. Czytałam na ten temat kilka artykułów i pytalam gina ( w sumie to ja juz miałam 4 a 30.09 będzie 5. :\ muszą kontrolować ze względu na krwiaka). Nie ma dowodów naukowych aby USG mogli szkodzić dziecku.

reklama
Do góry