reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny polecam strone na fb nasz sklad.Czesto poddaja przeswietleniu produkty dla dzieci jak plyny,szampony,chusteczki.Mozna sie przejechac na niektorych produktach jaki maja sklad:-/
Jest tez strona sroka o

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Vivid jesteśmy w tym samym okresie ciązy tylko o 1 dzień więcej mam. Ja będę rodzić na prostej a ty?. Zastanawiałam się nad pakietem lux med ale mój lekarz i tak mało bierze a i tak nie przyjmuje na lux med
Na Czarnowie. Stamtąd mój gin, Jasia tam urodziłam i ja się tam urodziłam :D
W tym samym nawet co do dnia, bo u mnie też 6t4d ;) Jak gin nie goli do cna, to chyba nie opłaci się pakiet. Tym bardziej, ze nie przyjmowałby w ramach pakietu.

Olga,ze niby ciaza bezzarodkowa?Kazal ci zbadac bete czy przyrasta?Jak twoje objawy ciazowe?piersi?mdlosci?Tule mocno_Odezwij sie po konsultacji.

Tak obstawia lekarz, u którego miałam usg. Jutro rano idę na bhcg, żeby sprawdzić czy wzrost jest prawidłowy, w piatek mam wizytę u mojego ginekologa, zobaczymy co powie. odezwę się po konsultacji. Objawów brak, z wyjątkiem zmęczenia i senności… :(

Olga, nie.ma pewnie słów, które by Cię pocieszyły, więc jakby nie było (oby jednak dobrze) bądź dzielna.
Dziękuję :*. Tuż po wizycie się rozryczałam, płakałam kilka godzin, po powrocie do domu przestawiłam sie w tryb zadaniowy - jest problem, trzeba szukać rozwiązania. Zapisałam sie na wizytę prywatna do mojego ginekologa, pomodliłam sie, powiedziałam, że jest 50/50 i tego się trzymajmy, wierzę, że zarodek gdzieś sie schował albo po prostu potrzebuje jeszcze trochę czasu. Wiadomo, nadzieja umiera ostatnia…

Ja testu pappa na pewno nie będę robić. Nie widzę potrzeby. Szkoda nerwów.

Zresztą na razie muszę się upewnić, że wszystko ok.
Nie snuję odleglejszych planów.

Ostatnio takie miałam, a już na pierwszym usg było po ciąży.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Olga, bardzo dobre podejście.
Ja czekam do 26.09 na wizytę. Wciąż nie wiem, co mnie czeka. :(
W sumie, oczekuję: info o dziecku/dzieciach. No i znaleźć większe lokum.
A najcudowniejsze , że gin na nfz jest 06.10. Piękne terminy, nie ma co. :(

Tak obstawia lekarz, u którego miałam usg. Jutro rano idę na bhcg, żeby sprawdzić czy wzrost jest prawidłowy, w piatek mam wizytę u mojego ginekologa, zobaczymy co powie. odezwę się po konsultacji. Objawów brak, z wyjątkiem zmęczenia i senności… :(
Sennosc to tez objaw:)Jestem z Tobą!
Na Czarnowie. Stamtąd mój gin, Jasia tam urodziłam i ja się tam urodziłam :D
W tym samym nawet co do dnia, bo u mnie też 6t4d ;) Jak gin nie goli do cna, to chyba nie opłaci się pakiet. Tym bardziej, ze nie przyjmowałby w ramach pakietu.

Ja testu pappa na pewno nie będę robić. Nie widzę potrzeby. Szkoda nerwów.

Zresztą na razie muszę się upewnić, że wszystko ok.
Nie snuję odleglejszych planów.

Ostatnio takie miałam, a już na pierwszym usg było po ciąży.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez nie zrobię chocby mnie namawiali.
Tez nie chce tak daleko wybiegać.Byle do 12 tc myslę.

Olga, bardzo dobre podejście.
Ja czekam do 26.09 na wizytę. Wciąż nie wiem, co mnie czeka. :(
W sumie, oczekuję: info o dziecku/dzieciach. No i znaleźć większe lokum.
A najcudowniejsze , że gin na nfz jest 06.10. Piękne terminy, nie ma co. :(
A co powiedzial lekarz na ostatniej wizycie?
Czemu sie martwisz?Nie widzialas nic podczas usg?Pewnie bylo za wczesnie..

reklama
jagi06 Ja nie bardzo mogłam czekać. Z informowaniem młodego. Chociaż przyznam się szczerze, że tez chciałam go poinformować później. Niestety wylądowałam szpitalu w 6 tyg. Z krwawieniem (okazało się, że mam krwiaka), wiec nie było co przeciągać. Teraz jestem na L4 wiec Syn i tak by się domyślił, ze coś jest nie tak

Do góry