vivid
Fanka BB :)
Ja powiem wam że wiem jakie są ceny, też uzależnione jest od miasta. Ja chodzę do gina który ma kwalifikacje bo jest zastępcą dyrektora szpitala matki i dziecka, do tego doświadczony w wieku ok 60 lat. Bierze 70 zł za całą wizytę z USG. Ostatnio gdy robił mi usg a nie było widać to wiął tylko 30 zł za USG. Później byłam za tydzień tak samo. Bo powiedział że za wiele nie widać i nie może nic konkretnego powiedzieć. Jeśli się chodzi do niego często to czasem nawet nic nie weźmie albo 20 zł. To naprawdę lekarz z powołania a nie za hajs. Nie ma też znaczenia jakie usg czy brzuszne czy nie. Naprawdę polecam jeśli jest któraś z was z Kielc
Kachna321 ja jestem z Kielc
Olga... trzymaj się i jeszcze nie poddawaj :*
My kiedyś mieliśmy pakiet z luxmedu do czasu kiedy mąż zmienił pracę, wtedy on miał opłacane przez firmę, a dopisaliśmy mnie do pakietu i odciągali mu 75zł dodatkowo. W zimie był u nas chłopak z luxmedu, chodził po bloku i też oferował opiekę i muszę zadzwonić do niego. Wtedy mówił o braku karencji itp. Gdyby to jeszcze było aktualne, to może byśmy podpisali, bo za kwotę, którą proponował i tak by się opłacało wykupić, bo moj gin przyjmuje właśnie w centrum medycznym, które ma umowę z luxmedem. Zresztą sam sugerował mi, żeby taki pakiet wykupić.